باغداران بواناتی این روز‌ها در حال فراوری آلو به صورت آلوی جوشانده یا تیزابی کردن هستند تا به بازار مصرف عرضه کنند.
کد خبر: ۱۰۰۳۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶ 24 October 2021

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: شهرستان بوانات با هزار هکتار سطح زیرکشت آلو رقم بخارا و برداشت ١۵ هزار تن آلو یکی از بزرگتری تولید کننده‌های آلو در سطح کشور و قطب آلوی جنوب کشور است.

آلوی بوانات که عمدتا به صورت جوشانده کاربرد دارد در انواع غذا ها مانند خورش آلو، بِه آلو، آلو مسما ، کوفته ، آلو پلو، و در انواع آش ها استفاده می شود.
همچنین بواناتی ها از آلو، لواشک جوزقند، برگه و قیسی نیز درست می‌کنند .
مراسم آلو جوشانی بوانات در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت ملی رسیده است.

 

برچسب ها: برداشت ، آلو ، بوانات
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار