این مقام مسئول گفت: متوسط برداشت باقلای سبز از زمین کشاورزی در کازرون معادل ۱۵ تن در هر هکتار است و پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۲ هزار و ۵۵۰ تن محصول باقلا در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
کد خبر: ۱۰۳۶۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸ 27 March 2022

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: حمید رشیدی گفت: کشت باقلا هر سال با شروع فصل پاییزدر نیمه دوم مهرماه آغاز و برداشت آن محصول در کازرون از اوایل فروردین ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه دارد.

این مقام مسئول گفت: متوسط برداشت باقلای سبز از زمین کشاورزی در کازرون معادل ۱۵ تن در هر هکتار است و پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۲ هزار و ۵۵۰ تن محصول باقلا در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

به گفته او؛ بیش از نیمی از محصول باقلا در خود شهرستان کازرون مصرف شده و نیم دیگر این محصول به برخی از استان‌های همجوار ارسال می‌شود و از درآمد زایی خوبی برخوردار است.

رشیدی با اشاره به اینکه این محصول در فصل پاییز کشت شده و از بارندگی‌های زمستانی جهت آبیاری آن استفاده می‌شود و نیاز به آبیاری کمتری دارد، گفت: این گیاه برای تثبیت ازت در خاک مفید بوده و بقایای آن هم به عنوان کود آلی در مزارع مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث افزایش کیفیت خاک می‌شود.

او؛ ارقام کشت شده این محصول را شوشتری و دزفولی اعلام کرد و افزود: اشتغال بیش از ۲۵۰۰ نفر با برداشت این محصول فراهم گردیده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: باقلای کشت شده در این شهرستان به دلیل نازک بودن پوست روی میوه و با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف می‌شود و مورد اقبال کشاورزان و مصرف‌کنندگان است.

برچسب ها: برداشت ، باقلا ، کازرون
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار