مدیر جهاد کشاورزی مرودشت : جوجه‌های موجود از پنج روز تا ۵۳ روزه هستند و پیش بینی می‌شود بالغ بر دو هزار تن گوشت سفید تولیدی به مرور به بازار عرضه می‌شود.
کد خبر: ۱۰۴۵۹۸۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳ 21 May 2022

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: منصور امیریان گفت: جوجه ریزی‌ها از ابتدای فروردین ماه در ۳۶ واحد مرغداری صورت گرفته است.

او گفت: جوجه‌های موجود از پنج روز تا ۵۳ روزه هستند و پیش بینی می‌شود بالغ بر دو هزار تن گوشت سفید تولیدی به مرور به بازار عرضه می‌شود.

به گفته امیریان، گوشت سفید تولیدی علاوه بر تامین بخشی از نیاز شهرستان به سایر نقاط استان نیز ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت به نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی در سبد غذایی خانوار‌ها اشاره و گفت: مرودشت در زمینه تولیدات دامی و طیور از ظرفیت بالایی برخوردار است و این شهرستان رتبه چهارم تولید گوشت سفید را در استان داراست.

برچسب ها: تولید ، گوشت سفید ، مرودشت
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار