برداشت انگور دیم از سطح ۵۳۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان آغاز شده است و پیش بینی می‌شود ۱۱۰۰ تن محصول روانه بازار شود.
کد خبر: ۱۰۵۰۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶ 12 June 2022

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: حمید رشیدی گفت: برداشت این محصول ارگانیک هر سال از اواخر خرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ماه ادامه دارد.

این مقام مسئول گفت: سطح عمده این باغات در روستای دوان از توابع بخش مرکزی شهرستان کازرون است و با توجه به وضعیت توپوگرافی این منطقه که در دامنه کوه قرار گرفته است، مصرف سموم و کود‌های شیمیای در رشد و تولید انگور در حد صفر است و محصول تولیدی به صورت کاملا ارگانیک به بازار عرضه می‌شود.

این مقام مسئول گفت: خاک حاصلخیز، آب و هوای مطلوب، انجام عملیات بهباغی مناسب از جمله تراس بندی جهت حفظ رطوبت خاک و هرس صحیح منجر به تولید محصول با کیفیت در تاکستان‌ای این شهرستان شده است.

رشیدی گفت: انگور تولیدی شهرستان کازرون از عطر، طعم و مزه بسیار مطلوبی برخوردار است که علاوه بر تازه خوری و ارسال به شهر‌ها و استان‌های همجوار، به تولید کشمش، شیره و سرکه انگور می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: شیرازی، یاقوتی و عسکری از جمله ارقام انگور تولید شده در تاکستان‌های کازرون است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار