مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس از تولید سالانه ۴۲۰ هزارتن پیاز خوراکی در این استان خبر داد و گفت: فارس رتبه سوم تولید پیاز در کشور را داراست.
کد خبر: ۱۰۵۹۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶ 02 August 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مهدی صادقی با اشاره به اینکه پیاز خوراکی به صورت چهار فصل در این استان تولید می‌شود، تصریح کرد: سالانه ۷۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول می‌رود.
به گفته وی؛ شهرستان‌های اقلید، کوار، سپیدان و شیراز بیشترین سطح زیرکشت این محصول را دارند و ارقام پیاز خوراکی کشت شده در این استان شامل مینروا، پریماورا، تگزاس، آفریگرو و حُبوب است.
او اظهار کرد: پیاز خوراکی تولید این استان علاوه بر مصرف داخلی به استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان صادر می‌شود.
صادقی با بیان اینکه پیاز خوراکی تولید پاییز در شهرستان‌های اقلید، آباده، سپیدان، بیضاء و پاسارگاد کاشته می‌شود، افزود: پیاز تولید بهاره در شهرستان‌های کازرون و داراب و پیاز تولید تابستانه در شهرستان‌های شیراز، مرودشت، کوار و فسا کاشته می‌شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: طرح استمرار کاشت پیاز با هدف تولید این محصول در فصل زمستان و در شهرستان لارستان اجرا می‌شود.

برچسب ها: تولید ، پیاز خوارکی ، فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار