مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید و عرضه سالانه 638 تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۰۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷ 04 August 2022

تابناک فارس به نقل از ایانا: منصور امیریان اظهار کرد: این میزان گوشت بوقلمون در چهار واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت 26 هزار و 600 قطعه تولید و به بازار عرضه می شود.

امیریان با بیان اینکه مدت زمان دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهارالی پنج ماه است، تصریح کرد: در این واحد ها به طور متوسط سالانه دو بار جوجه ریزی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه تولید در این واحد ها به صورت صنعتی انجام می شود، ابرازکرد: انتقال دان از انبار یا سیلو به سالن پرورش، سیستم دان خوری اتوماتیک بشقابی، تنظیم دما و تهویه و غیره کاملا به صورت اتوماتیک انجام می شود.

امیریان افزود: گوشت تولیدی در این واحدهای پرورشی علاوه بر تامین نیاز شهرستان مرودشت به شهرستان های همجوار نیز ارسال می شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار