مطالعات اخیر منتشر شده نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تاثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد. افزودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.
کد خبر: ۱۰۶۱۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹ 16 August 2022

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، از جمله میوه‌ها، سبزیجات و سایر غذا‌های غیرفرآوری شده حمایت می‌کند.

مجموعه‌ای از مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، به ویژه زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه شود.

این تحقیق نشان می‌دهد که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی غربی پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در موش‌ها می‌شود.

بیماری کبد چرب می‌تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. با توجه به یافته‌های مطالعه، انگور در سفره ممکن است نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.

پزوتو در ادامه افزود: «اول اینکه، طول عمر افزایش می‌یابد، که نشان‌دهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می‌شود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآورد‌ها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و منجر به پیامد‌های بد سلامتی می‌شود، پیشگیری شده یا به تأخیر می‌اندازد.»

برچسب ها: رژیم غذایی ، انگور
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار