مدیر جهاد کشاورزی کوار با بیان این که بخش قابل توجهی از این محصول فرآوری و به کشمش، مویز و شیره انگور تبدیل می‌شود، اظهارداشت: تاکنون ۴ هزار تن انگور در حال فرآوری و تهیه کشمش است و پیش بینی می‌ شود تا پایان فصل برداشت، ۱۳ هزار تن انگور معادل ۲ هزار و ۵۰۰ تن کشمش هسته دار یا مویز تولید و به بازار عرضه شود.
کد خبر: ۱۰۶۴۸۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳ 31 August 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: عبدالرسول جوکار افزود: کوار با داشتن ۶ هزار و ۷۰۰ هکتار تاکستان یکی از مراکز مهم تولید انگور در استان است و رتبه نخست تولید و رتبه دوم سطح زیرکشت استان را از آن خود کرده است.

او تصریح کرد: برداشت انگور در شهرستان کوار از اواخر خردادشروع شده است و تا اوایل آبان ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی کوار با بیان این که بخش قابل توجهی از این محصول فرآوری و به کشمش، مویز و شیره انگور تبدیل می‌شود، اظهارداشت: تاکنون ۴ هزار تن انگور در حال فرآوری و تهیه کشمش است و پیش بینی می‌ شود تا پایان فصل برداشت، ۱۳ هزار تن انگور معادل ۲ هزار و ۵۰۰ تن کشمش هسته دار یا مویز تولید و به بازار عرضه شود.

عمده مویز تولید شده از ارقام ریش بابا و رطبی است و به سراسر کشور عرضه و به بعضی کشور‌های خارجی نیز صادر می‌شود.

جوکار بیان کرد: درجه رسیدگی انگور بر کیفیت کشمش مؤثر است به طوریکه کشمش حاصل از برداشت به موقع محصول دارای رنگ، بافت و طعم بهتری بوده و از نظر کمی نیز بازده بیشتری دارد.

برچسب ها: تولید ، کشمش ، کوار
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار