کشت علوفه سبز در زمین‌های کشاورزی شهرستان خنج آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۸۱۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹ 10 December 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج با بیان اینکه علوفه سبز (قصیل جو) یکی از خوش خوراک‌ترین مواد غذایی در تغذیه دام است، گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و مشکل تامین علوفه مورد نیاز دامداران، امکان تبدیل بذر جو به حجم بالایی از علوفه‌تر و همچنین بهره وری بهینه از منابع آب و خاک، توسعه و ترویج کشت قصیل جو در سطح ۴۷ هکتار از مزارع شهرستان انجام شده است.
وی افزود: یکی از مشکلات عمده دامداران در شرایط خشکسالی، کمبود علوفه و خوراک برای رفع احتیاجات نگهداری دام است و برای مرتفع شدن این مشکل از علوفه سبزجو (قصیل) برای تامین بخشی از خوراک دام استفاده می‌شود.
علی پور بیان کرد: علاوه بر بهره وری از منابع آب و خاک؛ خوش خوراکی، قابلیت هضم مناسب، پروتئین خام بالا و مواد خشبی کم از مزایای این علوفه‌تر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: پیش بینی می‌شود از هر هکتار ۳۰ تن علوفه سبز برداشت شود و به صورت چرای مستقیم مورد تعلیف دام سبک دامداران قرار می‌گیرد.

برچسب ها: کشت ، علوفه سبز ، خنج
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار