بسته ویژه خبری تابناک گیلان؛
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.
کد خبر: ۲۰۵۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۱ 02 April 2016
روحانی: با مطالعه برخی نشریات می‌توان فهمید که فردا چه کسی دستگیر می‌شود

پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان 
از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.



آیت الله هاشمی: مردم به جای یارانه، کار می خواهند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان ویژگی‌های روحی مردم ایران در طول تاریخ گفت: مردم ایران که سابقه‌ای درخشان در تمدن و فرهنگ دارند، به جای دریافت یارانه‌ی ماهیانه، بسیار مشتاق‌اند که کار داشته باشند و از دسترنج خود استفاده کنند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، امنیت ستودنی ایران در میان کانون ناامنی‌های منطقه را به‌خاطر حضور گسترده و همیشگی مردم در دفاع از انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی دانست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پنج دیدار جداگانه، با تبریک سال نو به مردم ایران، بارندگی‌های روزهای اخیر را بسیار خوشحال‌کننده و نویدبخش سالی سرسبز دانست و گفت: امیدواریم در مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز سالی سرشار از طراوت و شادابی و در راستای منافع ملی و مصالح مردم داشته باشیم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سازمان‌دهی سیاسی کشور را براساس آگاهی مردم توصیف کرد و گفت: طی سالهای اخیر، مردم دو بار نشان دادند که چه می‌خواهند و این آگاهی به خاطر فراهم بودن ابزار اطلاع‌رسانی، روز‌به‌روز بیشتر می‌شود.

ایشان با اشاره به موفقیت دولت در عرصه‌ی سیاست خارجی، به برنامه‌های دولت برای مسائل داخلی اشاره کرد و گفت: برای تداوم امیدواری مردم باید رونق اقتصادی و اشتغال را جدّی گرفت.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به کارگیری درست نقدینگی بانک‌ها را ضرورت مدیریت کارآمد دانست و با اشاره به تجربه‌ی موفق این کار در استان همدان، گفت: شنیده‌ام دولت به استانداری‌های سراسر کشور بخشنامه کرده تا با استفاده از این راهکار، کارخانجات تعطیل را دوباره در مدار تولید قرار دهد که به‌تبع آن نرخ اشتغال بالا می‌رود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان ویژگی‌های روحی مردم ایران در طول تاریخ گفت: مردم ایران که سابقه‌ای درخشان در تمدن و فرهنگ دارند، به جای دریافت یارانه‌ی ماهیانه، بسیار مشتاق‌اند که کار داشته باشند و از دسترنج خود استفاده کنند.

ایشان رونق تولید را باعث افزایش درآمدهای مالیاتی دولت دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا، اساس درآمدهای دولت‌ها از راه مالیات است و در ایران هم می‌توانیم با اجرای درست سیاست‌های اصلاح اصل 44، بخش خصوصی را به معنای واقعی کلمه فعال کنیم که در آن صورت درآمدهای مالیاتی دولت نیز افزایش می‌یابد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان را که در دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده است، راهی برای استفاده از دانش و علم نیروهای انسانی کارآمد و استادان و دانشجویان خلاّق و مبتکر دانست و گفت: می‌توان با حمایت از مخترعان و مبتکران جوان بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌های آنان را که مرحله پایلوت را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند، با حمایت‌های مالی و کمک‌های بانک‌ها به تجاری‌سازی انبوه رساند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش به سفر نوروزی خویش به منطقه عسلویه اشاره کرد و گفت: در یک روز کاری از پالایشگاه‌ها و کارخانجات فراوان پتروشیمی بازدید و در پایان با سرمایه‌گذاران، کارکنان و مسئولان منطقه ویژه انرژی دیدار کردم و اشتیاق آنان را برای تلاش در جهت سربلندی ایران اسلامی دیدم.

ایشان، با اشاره به سوابق برنامه‌های ایران برای بهره‌برداری از منابع غنی و مشترک انرژی در پارس جنوبی و اقدامات دولت قطر در زمان جنگ در این منطقه گفت: در سالهای پایانی جنگ نیز علی‌رغم جدّیت نیروی هوایی ارتش بعث برای بمباران تأسیسات زیربنایی ایران در سواحل خلیج فارس، کارهای ابتدایی را به کمک سرتیپ شهید ستاری و فرزندم مهدی هاشمی شروع کرده بودیم که در نخستین سالهای دوران سازندگی، اولین فاز آنجا به بهره‌برداری رسیده بود و روند آن در دولت بعد از من ادامه داشت و متأسفانه در زمان دولت نهم و دهم متوقف شده بود.

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با ابراز خرسندی از بازدید اخیر خویش از منطقه گفت: با استفاده از منابع نفت و گاز و هزاران محصول زیرمجموعه پتروشیمی، می‌توانیم تمدن بزرگی را در سواحل جنوب کشور خلق کنیم که سابقه طولانی نیز دارد.

ایشان افزود: می‌توانیم نیروهای علمی، فنی و کارگران منطقه را جلب کنیم و نیروهای تحصیلکرده کشور را برای راه‌اندازی شرکت‌های متعدد پتروشیمی به کار گیریم، چون علاوه بر نیروی انسانی، همه‌ی امکانات، به ویژه مواد اولیه در آن منطقه وجود دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش به جایگاه ایران در نظام بین‌الملل و منطقه اشاره کرد و گفت: کشورهای بزرگ دنیا متوجه شده‌اند که بدون ایران نمی‌توانند در سوریه، لبنان، یمن، عراق و حتی افغانستان برای جلوگیری از گسترش ناامنی‌ها و اقدامات تروریستی، کاری انجام دهند.

ایشان با یادآوری برنامه‌ها و اهداف اشغالگران افغانستان و بعدها حضور همه‌جانبه‌ی ناتو در آن کشور گفت: آمده بودند که ناامنی و مواد مخدر را در افغانستان کم کنند، اما به اعتراف آنان ناامنی گسترش و تولید مواد مخدر تا چندین برابر افزایش یافت، در حالی که قبل از آن، ایران به کمک پاکستان هم تروریست‌ها را مهار  و هم از گسترش تولید و توزیع مواد مخدر جلوگیری می‌کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، امنیت ستودنی ایران در میان کانون ناامنی‌های منطقه را به‌خاطر حضور گسترده و همیشگی مردم در دفاع از انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی دانست و گفت: مسئولین نظام در همه‌ی سطوح باید قدر این مردم را بدانند.



محسن رضایی: آمریکا و اسرائیل ۵ بار قصد حمله به ایران داشتند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نگرانی آمریکا بحث هسته‌ای ما نیست، بلکه موشکی است گفت: آنها می‌خواهند موشک را از ما بگیرند.

به گزارش خبرنگار سیاسی  خبرگزاری تسنیم، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه تلویزیونی "متن - حاشیه" که امشب از شبکه سوم سیما پخش شد، با بیان اینکه نگرانی آمریکا از بحث هسته‌ای ما نیست، اظهار داشت: نگرانی آنها از بحث موشکی است؛ آنها درباره موشک‌های ما 2 دیدگاه دارند؛ اول اینکه این فضا را می‌خواهند طرح کنند که ما به ساخت موشک در ایران اطمینان نداریم و بعد بگویند که ما باید از موشک‌های شما بازرسی کنیم و بازرسی کردن به این معناست که آنها به پادگان‌های نظامی ما ورود پیدا کرده و موشک‌ها را تست کنند و برد آن را بفهمند.

وی ادامه داد: وقتی آمریکا سلاح‌های ما را بشناسد، می‌تواند ضد آن را تولید کند. آنها  نمی‌دانند که سلاح‌ موشکی ما چه مقدار برد تخریب دارد. اگر آمریکا این اطلاعات را به دست آورد، می‌تواند ضد سلاح‌های ما را تولید کند و آنها می‌خواهند قدرت بازدارندگی را از ما بگیرند.

رضایی خاطرنشان کرد: آمریکا می‌خواهد موشک را از ما بگیرد یا در تولید و استفاده موشک ما را به حدی برساند که خودش و متعهدانش دست برتر را در منطقه داشته باشند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آمریکا 2 بار و اسرائیل 3 بار قصد حمله به ایران داشتند، گفت: توان موشکی ایران مانع این حمله‌ها شد.



دادکان به دیدار رئیس جمهور رفت +عکس

رئیس سابق فدراسیون فوتبال امروز به دیدار رئیس جمهوری رفت.
خبرگزاری فارس: محمد دادکان امروز به همراه شماری از مدیران دستگاه‌های مختلف به دیدار حسن روحانی رئیس جمهوری رفت.

دادکان رئیس تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی است و در گذشته او یکی از موفق ترین روسای فدراسیون فوتبال بود.

دادکان به دیدار رئیس جمهور رفت +عکس



طراح آرم جمهوری اسلامی کیست؟

آرم جمهوری اسلامی را چه کسی طراحی کرده و چگونه مورد تایید قرار گرفته است؟ چرا طراح این آرم نمی‌خواهد نام و عکس او منتشر شود؟
محمدرضا اسدزاده با طرح این دو پرسش نوشت: هنرمندی که فروردین 58 طرح آرم خود را به دفتر امام در قم فرستاد و اتود ارسالی‌اش پس از تایید و تماس تلفنی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، آرم پرچم جمهوری اسلامی شد، هنرمند تهرانی‌الاصلی است با چهره‌ای جدی که دیگر حاضر نیست در این‌باره سخنی بگوید. او 35 سال است که دیگر هیج جا و در هیچ رسانه‌ای حرفی از این کارش نزده است.

دکتر «حمید ندیمی» استاد درس نظریه و روش‌های طراحی در رشته معماری دانشگاه شهید بهشتی است. دوباره با او تماس گرفتم؛ اگرچه می‌دانستم سه دهه است که سکوت کرده و با هیچ رسانه‌ای گفت وگو نمی‌کند. گفت که به هیچ وجه حاضر به گفت‌وگو نیست. اگر در گوگل، نام او را جست‌وجو کنید، تنها یک عکس یافت می‌شود؛ آن نیز عکسی است که در سایت دانشگاه شهید بهشتی وجود دارد. یک بار پیش از این وقتی از او خواستم تا دلیل این پنهان‌شدنش را بگوید، خندید و تنها یک جمله کوتاه گفت: «نیازی نیست.» اصرار که کردم، گفت: «قصد لوس‌کردن خودم را که ندارم. بفهمید که چرا نمی‌خواهم نامی یا عکسی از من منتشر شود. متوجه می‌شوید؟»

طراح آرم جمهوری اسلامی کیست؟

خیلی اصرار داشتم تا بدانم چه دلیلی دارد استاد معماری‌ای که خودش اهل هنر است، حاضر نباشد عکسی از او منتشر شود؟ باری یک پاسخ کوتاه دیگر شنیدم: «چه لزومی دارد مردم چهره مرا بشناسند؟» پیش از این نیز گفته بود: «اکراه دارم خودم را به این مسائل سنجاق کنم. مردم چهره مرا نبینند خیلی بهتر است. اگر فردا ضد انقلاب شدم چه؟ پس کاری به من نداشته باشید.»

این واقعه گذشت تا من روایت آن دیدار را نوشتم و این مقاله را تکمیل کردم ...

نخستین گفت‌وگوی او سال 1359 در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شد. فردای روزی بود که آرم جمهوری اسلامی به تنفیذ امام خمینی رسید. دومین و آخرین گفت‌وگوی او نیز در مجله پاسدار اسلام در سال 1362 چاپ شد و پس از آن دیگر هیچ.

او خودش را از معرفی‌شدن در رسانه‌ها پنهان می‌کند و دلیل این پنهان‌شدنش، رازی است برای آنها که خواسته‌اند به هر نحوی به او نزدیک شوند.

ماجرای طراحی آرم از جایی آغاز شد که پس از رفراندوم جمهوری اسلامی و به دستور امام تصمیم گرفته می‌شود نمادهای طاغوتی برچیده و نمادهای اسلامی جایگزین آن شود. در نخستین اقدام، تغییر نشان «شیر و خورشید» و پرچم ایران مطرح می‌شود؛ نشانی که سابقه‌اش به علائم پرچم‌های ایرانیان در دوره باستان برمی‌گشت و پس از ورود اسلام به ایران، به دلیل دوری از اتهام آتش‌پرستی و خورشیدپرستی، این نشانی از پرچم ایرانی پاک شده بود اما در زمان صفویان، شاه اسماعیل که نسل خود را از یک سو به شاهان ساسانی و از سوی دیگر به امام کاظم (ع) می‌رساند، دستور داد تا نشان «شیر و خورشید» به طور رسمی به پرچم ایرانیان باز‌گردد. در زمان ناصرالدین شاه قاجار نیز شمشیری به دست این شیر داده شد. احمد کسروی درباره‌ تاریخ نشان شیر و خورشید کتابی ۳۴ صفحه‌ای نوشته است که کتابی نایاب است.

طراح آرم جمهوری اسلامی کیست؟

امام خمینی، آیت‌الله هاشمی و طراحی آرم جمهوری اسلامی

امام خمینی در 10 اسفند سال 57 خواستار تغییر نشان «شیر و خورشید» شد و اعلام کرد: «ما یک مملکت محمدی ایجاد می‌کنیم. بیرق ایران نباید بیرق شاهنشاهی باشد، آرم‌های ایران نباید آرم‌های شاهنشاهی باشد، باید آرم‌های اسلامی باشد. از همه وزارتخانه‌ها، از همه ادارات، باید این شیر و خورشید منحوس قطع بشود، علم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج، آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد.» (صحیفه امام، ج 6، ص 275)

پس از آن با فراخوان سراسری دولت موقت، طراحی نشان جدید آغاز و طرح‌های بسیاری به دفتر نخست‌وزیری ارسال می‌شود و در ابتدا، طرح ندیمی مورد قبول واقع نمی‌شود. در مسابقه‌ای که برای طرح آرم جمهوری اسلامی برگزار شد، ابتدا آرم دیگری که در آن یک مشت گره‌کرده به همراه چند ستاره دیده می‌شد، به تصویب می‌رسد و در نهایت روی اسکناس‌های آن دوران چاپ می‌شود.

ندیمی طرح آماده‌شده خود را به دفتر امام در قم ارسال می‌کند. وقتی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی طرح آرم را می‌بیند، خدمت امام نشان می‌دهد و درخواست می‌کند که آرم تغییر کند. با تایید امام، هاشمی رفسنجانی فوری دستور می‌دهد تا آرم‌های منتشرشده جمع‌آوری شوند. همان شب آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ندیمی تماس می‌گیرد و خبر از تنفیذ آرم توسط امام در 19 اردیبهشت 1359 را می‌دهد و از او می‌خواهد تا روی طرح پرچم نیز کار کند. (به نقل از گفته‌های دکتر ندیمی)

در آن سال‌ها پس از تصویب طرح، شایعه می‌شود که این طرح، آرم گروه سیک‌ها در هندوستان است و سپس انتقادهایی به شکل 22 الله اکبر روی پرچم می‌شود که می‌گفتند در الله‌اکبر عبارت (USA) دیده می‌شود. البته ندیمی علی‌رغم میل باطنی‌اش، طرح الله اکبرها را تغییر می‌دهد و پس از آن در گفت‌وگو با روزنامه جمهوری اسلامی به تبیین طرح خود می‌پردازد.

آیا این آرم برگرفته از آرم گروه سیک‌های هندوستان است؟

پاسخ دکتر ندیمی در سال 59 در روزنامه جمهوری و کیهان: «هلال‌های تعبیه‌شده در این آرم از نقش مبارکی ریشه می‌گیرد که حضرت رسول (ص) بارها با شمشیر مبارکشان به عنوان امضا روی شن‌ها ترسیم کرده‌اند. این طرح پنج بخش دارد که نشان‌دهنده پنج اصل دین است. اصل توحید را در حکم عمود، دو ساقه اصلی در میان خود دارد. علاوه بر کلمه الله که در ترکیب اصلی آن دیده می‌شود، لااله‌الاالله نیز در آن مستتر است. جزء قائم میانی در ترکیب با شکل تشدید ( ّ ) که در خط فارسی و عربی نشانه شدت است، شمشیر را تداعی می‌کند؛ این همان تعبیر کلمه «حدید» است. تقارن‌های این آرم هم نشانه تعادل و توازن است؛ این همان میزان است. بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی این آرم همان بیان کلمه الله است که قالب و محتوا را در خود جای داده است. آرم به صورت کروی طراحی شد تا نشان‌دهنده پیام جهانی آن باشد.»

توضیحات ندیمی در سال 62 در مجله پاسدار اسلام: «علاقه داشتم برای جهان اسلام یک نشان درست کنم. وقتی حضرت امام فرمودند که نشان شیر و خورشید باید عوض شود و کشور به نشان جدیدی نیازمند است، به صورت جدی ایده‌ام را پیگیری کردم و به مرور سیاه‌مشق‌های قبلی پرداختم. در این نماد سه رکن اساسی حکومت اسلامی از دیدگاه قرآن وجود دارد یعنی کتاب، ترازو و آهن یا به عبارت قرآنی کتاب، میزان و حدید. جزء قائم میانی، در ترکیب با شکل تشدید که در خط فارسی و عربی نشانه شدت است، شمشیر را تداعی می‌کند، قائم و ایستاده که خود نماد و قدرت و استحکام و ایستادگی است و این برداشت تعبیری از کلمه حدید است در کتاب الله (... انزلنا الحدید فیه باس شدید) و ترکیب کاملا متقارن شکل، بیانی از حالت تعادل و توازن که این نیز برداشتی تعبیری است از کلمه میزان در کتاب خدا (والسماء رفعها و وضع المیزان). پنج جزء تشکیل‌دهنده علامت که اگر به پنج اصل پایه دین برگردد اصل توحید را در حکم عمود و ساقه اصلی در میان دارند، گذشته از آنکه در ترکیب کلی خویش کلمه الله را بیان می‌کنند، عصاره‌ای از کلمه توحید یعنی لا اله الا الله را نیز در دستور خود مستتر دارند. خطوط هلالی‌های طرح که در یک دایره محاط است با تداعی نصف‌النهارهای کره، جهانی بودن دعوت اسلام را تجسم می‌بخشند. کلمه الله به صورت کروی طراحی شده تا نشان‌دهنده پیام جهانی آن باشد. هلالی‌های تعبیه‌شده در این آرم از نقش مبارکی ریشه می‌گیرد که حضرت رسول (ص) بارها با شمشیر مبارکشان به عنوان امضا روی شن‌ها ترسیم کرده‌اند.»

او در توضیح طرحش ادامه می‌دهد: «این پرچم به امید دادن به دست حکومت امام زمان (عج) طراحی شد. رنگ‌های سبز و سفید و سرخ، علامت مخصوص جمهوری اسلامی و شعار الله اکبر همگی از ارکانی هستند که در قانون اساسی برای پرچم ایران در نظر گرفته شده‌اند.»

ندیمی از شعار بودن الله اکبر، تکرار را اقتباس می‌کند: «این شعار 11 بار در رنگ سرخ و 11 بار در رنگ سبز یعنی 22 بار تکرار می‌شود و این اشاره‌ای است به بیست و دوم بهمن 57. قالب راست گوشه خط نوشته الله اکبر یادی است از کوبندگی این شعار و این همان خطی است (خط بنایی) که شعار الله اکبر را بر بلندای اذان و بر گنبدها و مناره‌های الله اکبر در مساجد اسلامی نقش می‌کرده و اکنون بر بلندای پرچم ایران نشسته است. کلمه قرمز الله منقوش بر پرچم جمهوری اسلامی بیانگر مبدأ و منتهای آفرینش است (الی الله المصیر) و هدف و غایت حکومت اسلامی را نشان می‌دهد.»

یک اظهارنظر در دیدار خصوصی: «من که اصلا این‌کاره نبودم. این طرح را باید گرافیست‌های بزرگ می‌کشیدند. کار من نیست. این کاری خدایی است، به من ربطی ندارد. این است که دوست ندارم خودم را سنجاق کنم. افراد فانی را به مسائل باقی متصل نکنید.»



بدترین خبر سال 94 برای آقای وزیر

وزیر بهداشت با تشریح بدترین خبر سال ۹۴ در حوزه وزارت بهداشت گفت: ۲۰ درصد سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت است و مابقی آن در اختیار سایر وزارتخانه‌ها و ارگان‌هاست بنابراین لازم است قوه قضاییه، مقننه و سایر مسئولان به حوزه سلامت توجه ویژه کنند.

سیدحسن هاشمی با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم در حوزه سلامت ارتقای کیفیت خدمات و افزایش میزان رضایتمندی مردم از کیفیت ارائه خدمات است، اظهار داشت: لازم است کاری که در 2 سال گذشته در این حوزه شروع کردیم را به طور جدی همچنان ادامه دهیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه واردات دارو به میزان 30 درصد کاهش یافته است، افزود: خوشبختانه توانستیم در این مدت صادرات دارو را به میزان 2 برابر افزایش دهیم.

هاشمی با اشاره به اقدامات خوب و مناسب صورت گرفته در حوزه پژوهش، تاکید کرد:  باید نگاه خود را نسبت به تحقیق و پژوهش تغییر دهیم.

وی افزود: لازم است ضمن تکیه به داشته‌های داخلی و باور به تولید برخی امور حیاتی در حوزه سلامت مثل واکسن، ساخت مواد اولیه دارویی و بعضی از تجهیزات پزشکی، به کیفیت تولید توجه کنیم چرا که مردم انتظار دارند بهترین خدمات را به هنگام بیماری دریافت کنند.

وزیر بهداشت با اشاره به وجود نیروی متخصص و بالا بودن دانش فنی این نیروها، تاکید کرد: به منظور بالا بردن سطح کیفی تولید در صنعت مرتبط با سلامت، مسیر عقلانی را پیش بگیریم و با تکیه بر دانش و استفاده از تجربیات ، زیر ساخت ها را اصلاح کنیم.

هاشمی با تاکید بر لزوم نوسازی صنعت دارویی کشور، افزود: ضروری است به مراکز تحقیقاتی اعتبارات لازم به منظور انجام تحقیق و پژوهش اختصاص داده شود.

وزیر بهداشت همچنین، بر لزوم تکریم و احترام به جامعه پزشکی از سوی رسانه ها و مراکز تصمیم گیری تاکید کرد و افزود: اگر انتظار داریم پیشرفتی در کشور حاصل شود لازم است به افرادی که توسعه آفرین هستند احترام گذاشته شود.

وی در ادامه با اشاره به شعار اقتصاد مقاومتی گفت: در اقتصاد مقاومتی به دنبال بازار خارج از مرزها هستیم و در این بازار رانتی وجود ندارد، بنابر این لازم است در این بازار پایه‌ها را محکم نهاده تا کیفیت ارتقا یابد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه طرح تحول سلامت در سال جدید با نقص کمتر و قوت بیشتر ادامه می‌یابد، افزود: امیدواریم از نظر اقتصادی در کشور گشایش‌های بیشتری صورت گیرد تا بیمه‌ها در زمینه دندانپزشکی، ناباروری و بیماری‌های خاص حمایت‌های بیشتری داشته باشند.

هاشمی همچنین، بر لزوم ایجاد وحدت هر چه بیشتر به منظور بهره مندی از فرصت های پیش آمده بعد از برجام برای گشایش در معیشت مردم تاکید کرد.

وی در ادامه، یکی از چالش‌های حوزه سلامت را اختیارات و تولیت وزارت بهداشت بیان کرد و افزود: 20 درصد سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت است و مابقی آن در اختیار سایر وزارتخانه‌ها و ارگان‌ها است بنابراین لازم است قوه قضاییه، مقننه و سایر مسئولان به حوزه سلامت توجه ویژه کنند.

هاشمی با بیان اینکه مهم ترین مسئله آسایش مردم است، ابراز امیدواری کرد تا بتوان آن گونه که شایسته مردم و در شان ملت است تمامی ارگان‌ها و مسئولان وظیفه خود را انجام دهند.

وزیر بهداشت افزود: لازم است سیاست‌های ابلاغی سلامت از سوی رهبری از قالب نوشته درآمده و به صورت قانون شود تا در زندگی مردم ظهور کند.

به گزارش وزارت بهداشت، هاشمی در پایان بهترین خبر سال 94 را رفع تحریم‌ها بیان کرد و گفت: امید است بتوان با همدلی و وحدت از این فرصت‌ها به خوبی استفاده کرد.

وی همچنین، بدترین خبر سال 94 در جهان اسلام را مشکلات ایجاد شده برای کشورهای یمن، سوریه و عراق بیان کرد و افزود: بدترین خبر در حوزه سلامت محقق نشدن وعده‌ها از سوی بیمه‌ها بود. چرا که ما مجبور شدیم به کادر درمانی و به برخی از شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی بدهکار شویم.

هاشمی شرط اول در ارائه خدمات با کیفیت خوب را رضایت کارکنان و ارائه دهندگان خدمت بیان کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم طلب سال گذشته خود را از بیمه ها دریافت کنیم.



زنی که هواپیما به خاطر او دزدیده شد! /عکس

زنی ۵۲ ساله، مادر چهار فرزند بوده است، مارینا پاراشکو، مشغول انجام کارهای روزمره مثل روزهای دیگر، او در لارنکای قبرس زندگی می کند.

به گزارش انتخاب؛ بناگاه متوجه می شود که نیروهای پلیس و امنیتی در جستجوی او هستند. او بسیار ترسیده است و ترس او بیشتر میشود وقتی متوجه می شود که نامش با یک عملیات هواپیماربایی گره خورده است.
  سیف الدین مصطفی رباینده هواپیماست. این نام مارینا را به سی سال پیش بازمی گرداند. خاطرات تلخش را زنده می کند؛ خاطراتی که مارینا فکر می کرد برای همیشه شرشان را از سرش کم کرده اند، ولی اینگونه نبود، شبح یک زندگی شکست خورده هنوز به دنبال او بود.

زنی که هواپیما به خاطر او دزدیده شد! /عکس



منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار