دهقان مشتانی کارشناس سیاسی و انتخابات فرمانداری کازرون گفت: به دلیل الزام در ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای کاندیداها، و تقارن ایام ثبت نام با روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز، متقاضیان ثبت نام در انتخابات شوراهای اسلامی هم اکنون به فرمانداری و بخشداری ها مراجعه کنند.
کد خبر: ۳۶۷۲۹۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲ 26 January 2017
تابناک فارس به نقل از کازرون نما: انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در کازرون همزمان با سراسر کشور در 29 اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود و در برنامه اجرایی زمانبندی ‌شده، ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری، از یازدهم اسفند و شورای اسلامی شهر و روستا 25 اسفند امسال است که مدت ثبت نام داوطلبان 7 روز می باشد.

دهقان مشتانی کارشناس سیاسی و انتخابات فرمانداری کازرون اظهار داشت: براساس تبصره 3 الحاقی قانون انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا، ارائه گواهی عدم سوء پیشینه که از تاریخ صدور آن بیش از 3 ماه نگذشته باشد، الزامی است.
 
لذا باتوجه به تقارن ایام ثبت نام با روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروزی، متقاضیان می بایست هم اکنون با ارائه یک قطعه عکس و همراه داشتن کپی کارت ملی به فرمانداری و بخشداری های شهرستان کازرون مراجعه کنند تا نسبت به صدور گواهی عدم سوءپیشینه اقدام شود.

وی تاکید کرد: گواهی عدم سوء پیشینه بدون مراجعه به فرمانداری و بخشداری ها به متقاضیان ارائه نخواهد شد.

 متقاضیان ثبت نام در انتخابات شوراهای اسلامی، هم اکنون به فرمانداری و بخشداری ها مراجعه کنند.

موارد مهمی از قانون و شرایط انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا:

طبق ماده 26 قانون اساسی، در انتخابات شوراهای روستایی، دارا بودن سواد خواندن و نوشتن (برای شورای روستایی تا 200‌خانوار) و داشتن مدرک دیپلم (برای شورای روستاهای بالای 200 خانوار) و نیز حداقل مدرک فوق دیپلم و یا معادل آن (برای شورای شهرهای تا 20 هزار نفر جمعیت)، همچنین حداقل مدرک لیسانس یا معادل آن (برای شورای شهر بالای 20 هزار نفر جمعیت) از شرایط اصلی انتخاب شوندگان در زمان ثبت نام است.

کسانی که در دوره‌های قبل عضو شورا بوده اند، به شرط این که در همان محل کاندیدای عضویت در شورا باشند، از شرط مدرک معاف هستند.

قانون اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

ماده 1: متن زیر جایگزین ماده (7) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب 1/3/1375 و اصلاحات بعدی آن می‌شود:

ماده 7: تعداد اعضای اصلی و علی‌البدل شورای شهر به شرح زیر است:

الف ـ شهرهای تا 50.000 نفر، پنج‌نفر عضو اصلی و سه نفر عضو علی‌البدل

ب ـ شهرهای با جمعیت بیش از 50.000 نفر تا 200.000 نفر، هفت نفر عضو اصلی و پنج نفر عضو علی‌البدل

ج ـ شهرهای با جمعیت بیش از 200.000 نفر تا 500.000 نفر، نه نفر عضو اصلی و شش نفر عضو علی‌البدل

د ـ شهرهای با جمعیت بیش از 500.000 نفر تا 1.000.000 نفر، یازده نفر عضو اصلی و هفت نفر عضو علی‌البدل

ه‍ ـ شهرهای با جمعیت بیش از 1.000.000 نفر تا 2.000.000 نفر، سیزده نفر عضو اصلی و هشت نفر عضو علی‌البدل

و ـ شهرهای با جمعیت بیش از 2.000.000 نفر، پانزده نفر عضو اصلی و ده نفر عضو علی‌البدل

ز ـ شهر تهران، بیست و یک نفر عضو اصلی و یازده نفر عضو علی‌البدل

تبصره ـ ملاک تشخیص جمعیت هر شهر، آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن با اعلام رسمی مرکز آمار ایران است.

ماده 3: بند (3)‌ ماده (28) قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود:

3 – شهرداران، مدیران مناطق شهرداری و مؤسسات و شرکت های وابسته و دهیاران از عضویت در شورای اسلامی شهر و روستای محل خدمت محرومند، ‌مگر آنکه قبل از ثبت‌نام از سمت خود استعفاء نموده و به‌هیچ وجه در آن سمت شاغل نباشند.

قانون فوق مشتمل بر سه ماده در جلسه علنی روز دوشنبه مورخ بیستم اردیبهشت‌ماه یکهزار و سیصد و نود و پنج مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 29/2/1395 به تأیید شورای نگهبان رسید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار