دکتر «علی اکبر حدادزاده» در این باره تصریح کرد: با توجه به لزوم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی کشتار و در راستای حفظ سلامت عمومی جامعه، کشتار شترمرغ با نظارتهای شرعی و بهداشتی در کشتارگاه و زیرنظر ناظران بهداشتی و شرعی صورت میگیرد و لاشه گوشت بعد از انجام معاینات ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی میشود.
وی با تأکید بر آن که کشتار دام و طیور باید در کشتارگاه و با انجام معاینات توسط کارشناسان قبل و بعد از کشتار برای اطمینان از سلامت فراورده مورد عرضه صورت گیرد، عرضه گوشت شتر مرغ بدون مهر و برچسب کشتارگاه را ممنوع اعلام کرد.
مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد: با توجه به اهمیت سلامت عمومی جامعه، تمام واحدهای عرضه در استان از نیمه آذرماه امسال موظف به عرضه گوشت شترمرغ دارای مهر و برچسب کشتارگاه هستند و در صورت مشاهده تخلف با آنان برابر ضوابط برخورد خواهد شد.
حدادزاده در پایان نیز از شهروندان خواست تا فراورده های خام دامی را تنها از مراکز مجاز و ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی تهیه کنند و در صورت هرگونه مشاهده تخلف از سوی مراکز عرضه مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستانها یا از طریق شماره تماس 1512 به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.