«محمدرضا فتوحی» با اشاره به ظرفیت استان در تولید شیر، اظهار کرد: سالانه 81 هزار و 181 تن انواع فرآوردههای دام و طیور توسط کشاورزان و دامداران یزدی تولید و روانه بازار مصرف میشود .
وی افزود: از میزان کل فرآوردههای دامی در استان یزد 76 هزار و 553 تن شیر خام، 3 هزار و 649 تن گوشت قرمز،964 تن گوشت مرغ و 15 تن گوشت سایر ماکیان است .
مدیر جهاد کشاورزی یزد در ادامه با بیان اینکه بخش عمده این میزان فرآورده دامی و گوشت سایر ماکیان در حاشیه فعالیتهای جانبی بخش کشاورزی به دست میآید، تصریح کرد: هم اکنون تولید فرآوردههای پروتئینی شهرستان نسبت به سالهای قبل افزایش یافته است.
این مسئول در پایان با بیان اینکه در زمینه صنعت طیور سرمایه گذاری بسیار خوبی در سالهای اخیر انجام شده است، خاطرنشان کرد: طی چهار سال گذشته در بخش دامی واحدهای کامل صنعتی با بهرهوری بالا و مجهز به سیستم مکانیزه راهاندازی شدند .