مشاور استاندار در امور توسعه اشتغال آفرینی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت:تجربه نشان داده است که استان فارس هیچ وقت نمی تواند صنعتی باشد و آب هم برای کشاورزی ندارد و نقاط گردشگری استان هم جذابیتی ندارد!
کد خبر: ۶۹۴۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۵ 24 December 2018

تابناک فارس:خانم راهدار ،مشاور استاندار فارس با این حرفها عملا استان فارس را یک کویر بی آب و علف غیرقابل سکونت می دانند!

دیار زرخیز پارس؛میراث دار 2 امپراطوری بزرگ تمدن ساز با این همه پتانسیل اثبات شده صنعتی،معدنی،کشاورزی و گردشگری حالا کارش به جایی رسیده که مشاور استاندارش می گوید فارس هیچ چیزی ندارد.

معلوم نیست خانم مشاور با این نگرش چه مشاوره هایی به استاندار فارس می دهد و باید گفت وای به حال فارس.

عین متن گفت و گوی مشاور استاندار فارس با خبرگزاری ایلنا به شرح زیر است:

 

مشاور استاندار فارس گفت: نداشتن برنامه شفاف در بخش گردشگری از مهم ترین مشکلات استان فارس و بخصوص شیراز است این در حالی است که هیچ سند مکتوب و مستندی در رابطه با توسعه استان فارس نداریم.


یلدا راهدار در گفت و گو با ایلنا افزود: مطالعات اقلیمی در گذشته و در دهه 60 به ما نشان داد که کشور ایران و استان فارس در سال های آینده با یک خشکسالی عظیمی مواجه می‌شود اما آغاز جنگ تحمیلی سبب شد که کالاهای استراتژیک مانند گندم، و ... به عنوان نیاز استراتژیک کشور باشد بنابراین این مهم باعث شد مسئولان خود به خود  ذهن و فعالیت‌شان  بر روی کشاورزی معطوف شود.
 

نایب رئیس سازمان ملی کارآفرینی کشور بیان کرد: بنابراین این مهم تا جایی پیشروی کرد که در دهه 70 و با روی کار آمدن دولت سازندگی  سیاست کشور و به تبع آن استانها تغییر کند و این در حالی است که در آن زمان سیاست اقتصادی استان از کشاورزی به صنعت تغییر یافت.

به گفته او استان فارس در دهه هشتاد با یک بی برنامگی هایی مواجه شد و مسئولان نتوانستند آن طور که باید و شاید اهداف و برنامه های خود را در بخش صنعت و کشاورزی پیش ببرند چرا که تجربه ثابت کرده مردم فارس هیچ وقت  نتوانستند صنعتگر باشند.

راهدار ادامه داد: اگرچه مسئولان در گذشته از تمرکز بروی پتانسیل‌های مهم گردشگری استان مانند تخت جمشید واهمه داشتند در نتیجه آنها همواره بر این باور بودند که تمرکز بر روی چنین مکان هایی باعث می شود که تبعاتی بدی برای استان در سطح کشور ایجاد شود .

وی معتقد است: عدم تمایل مسئولان به برجسته شدن مکان‌های تاریخی ارزشمندی مانند تخت جمشید ، پاسارگاد و ... یکی از دلایلی که در سال های گذشته باعث شده امکانات مناسبی از سوی دولت و حاکمیت در اختیار آن ها قرار نگیرد.

مشاور استاندار فارس در توسعه کارآفرینی و گردشگری خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در برنامه توسعه منابع، محدودیت ها و ..... مورد توجه قرار می گیرد بنابراین زمانی که یک برنامه توسعه در تمامی بخش ها در اختیار داشته باشیم می توانیم استان را به سمت مسیری هدایت کنیم که از منابع کافی و موجود برخوردار شود.

راهدار با بیان اینکه مکان ها و منابعی که در استان فارس و شیراز در بخش گردشگری وجود دارند از جذابیت های گردشگری مناسبی برخوردار نیست افزود:  این در حالی است که باید بتوانیم در بحث گردشگری داخلی جذابیت‌های ویژه‌ای برای  گردشگران و افراد فراهم کنیم.

به گفته او مکان‌هایی مانند تخت جمشید، سعدیه ، حافظیه و .... تا یک اندازه می توانند برای گردشگران جذابیت داشته باشند و آنها را به خود جذب کنند بنابراین موسیقی‌های خیابانی، تئاترهای خیابانی، نشست‌های شاعران هنرهای تجسمی در خیابان ها و معابر گردشگری شیراز از نقاط ضعف گردشگری در شهر راز محسوب می شود.

راهدار در ادامه به مقایسه گردشگری شیراز با شهر مشهد پرداخت و افزود: با بررسی از میزان جذب گردشگر به استان‌هایی مانند مشهد می‌بینیم که سالیانه 20 میلیون نفر از شهر مشهد بازدید می‌کنند و این در حالیست که شیراز و استان فارس نتوانسته هیچ سهمی در بخش گردشگری مذهبی داشته باشد.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۴
خفته خفته را کی کند بیدار؟ ایشان فقط اشفته و پراکنده گویی می کند چگونه می خواهد مشاوره بدهد
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۵
اگر یک نفر در تاریخ این استان حرف درست و زده باشه ایشون هستند...فکر نمیکردم کسی اینقدر سطح فهمش بالا باشه در این استان...این استان ۵ میلیونی که یک نفر در حد والی و استاندار نداشته باشه و باید از ایلام و سمنان و ... براش استاندار بیارن... استانی که مصرف کننده صرف هست نه تولید کننده...نه ازادراه نه خط ریلی... نه اب نه ابادی..باید هج به حالش گریست... باید خون گریست
سیب خان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
البته اینکه تصور بشه استان فارس چیزی ندارد کاملا اشتباه است
منظور ایشون نقاط ضعف استان و وضعیت نامناسب فعلی و عدم رسیدگی و دلسوزی مسئولان استان هستش که بنده هم کاملا موافقم
خوده من الان درگیر بروکراسی اداری و بی خیالی مسئولان استان برای اجرای یک طرح بسیار مفید هستم
جالب اینجاست که این طرح در سند تحول این ادارات و جزو برنامه های مصوب آنهادر سال 97 می باشد
ولی بدلیل رخوت و سستی این آقایان و دریافت حقوق مناسب و به موقع دولتی ایشان ، اهمیتی به پیشرفت استان نمیدن و در عوض ملت رو بازی می دن . اونم بسیار ماهرانه .
این یک حقیقت تلخ هستش و مسلما تبعاتش داره دامن گیر همه میشه .
استان فارس رو تنها مردمان فارس میتونن پیشرفت بدن و کافیه که کمی از خودخواهی هامون دست بکشیم و به فکر همنوع هامون و رونق کسب و کار در استان فارس باشیم .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار