مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم گفت: به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خود روی بسیاری در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند و برای پیشگیری از هر گونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی از مصرف قارچ‌های خود رو و یا جمع آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شوند، خودداری شود.
کد خبر: ۷۴۳۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴ 11 May 2019
معاون فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: خوشبختانه امسال تا کنون موردی از مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی خودرو در اسدآباد وجود داشته است.

به گزارش ایسنا، یزدان آزرمی در جلسه کمیته ملی پیشگیری از مصرف قارچ‌های سمی شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: با توجه به اطلاع رسانی‌های انجام شده در اوایل هر سال با فرارسیدن فصل بهار توسط ادارات ذیربط، چون جهادکشاورزی و دانشکده علوم پزشکی ایجاد حساسیت نسبت به خطرات استفاده از قارچ‌های وحشی و خودرو بیشتر شده، اما با وجود این امر برای پیشگیری هر چه بیشتر تداوم این اطلاع رسانی و آگاهی بخشی‌ها از نقش موثری برخوردار خواهد بود.

وی با بیان اینکه این اطلاع رسانی‌ها باید در بین گروه طبیعت گردان بیشتر شود، تصریح کرد: باید از ظرفیت دهیاران و شورا ها‌ی سطح روستا‌ها امسال نیز، چون سال‌های گذشته برای آگاهی بخشی به روستائیان در زمینه مصرف نکردن قارچ‌های خودرو و سمی استفاده کرد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد هم با بیان اینکه اسدآباد واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی ندارد، گفت: واحد‌های تولیدی موجود اسدآباد تحت مشاغل خانگی فعالیت داشته و این واحد ها، تولید قابل توجه قارچ خوراکی را ندارند و برای آنان چندان قابل صرفه نیست.

سقراط بیرنگ خاطرنشان کرد: درصورتی که متقاضی راه اندازی واحد صنعتی قارچ در اسدآباد وجود داشته باشد همکاری لازم برای واحد‌های مجاز برای صدور پروانه توسط جهادکشاورزی انجام خواهد شد چرا که این امر در تأمین قارچ خوراکی شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهد بود.

مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم گفت: به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خود روی بسیاری در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند و برای پیشگیری از هر گونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی از مصرف قارچ‌های خود رو و یا جمع آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شوند، خودداری شود.

دکتر حسین عفت پناه عنوان کرد: شناسایی انواع قارچ خوراکی از انواع قارچ سمی تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه شناسی امکان پذیر است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار