یک کارشناس ارشد علوم بهداشتی گفت:منظور از مایعات بیشتر مصرف آبمیوه های طبیعی و نیز نوشیدنی های سنتی مانند خاکشیر یا سکنجبین است و مصرف شربت‌ ها و نوشابه‌ های گازدار نه تنها به اندازه نوشیدن آب مفید نیست، بلکه باید محدود شود.
کد خبر: ۷۵۳۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۲ 11 June 2019

تابناک فارس به نقل از برنا:«نسرین نسیمی» با بیان اینکه گرمازدگی هنگامی اتفاق می‌افتد که بدن در هوای گرم در معرض کم ‌آبی قرار بگیرد و به میزان کافی آب نوشیده نشود، افزود: سردرد، بی ‌حالی و حالت ‌تهوع از نشانه‌ های گرمازدگی است.
وی نوشیدن آب کافی را از اصلی ترین راهکارهای مقابله با گرمازدگی در روزهای گرم، به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب دانست و توضیح داد: نوشیدن آب در طول روز در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و حفظ سلامت نقش دارد اما در فصل گرما این مایع حیاتی، بسیار مهم‌‌‌ تر از سایر فصل ‌ها جلوه می‌ کند و باید توجه ویژه‌ای نسبت به آن داشت.
این عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: توصیه می شود افراد روزانه دست کم ۸ تا ۱۰ لیوان آب و مایعات مصرف کنند و حتی هنگام تردد در شهر، با همراه داشتن بطری‌ های آب، میزان آبی که با تعریق از بدن ‌شان دفع می‌ شود را جبران کنند.
او تاکید کرد: منظور از مایعات بیشتر مصرف آبمیوه های طبیعی و نیز نوشیدنی های سنتی مانند خاکشیر یا سکنجبین است و مصرف شربت‌ ها و نوشابه‌ های گازدار نه تنها به اندازه نوشیدن آب مفید نیست، بلکه باید محدود شود.
نسیمی اضافه کرد: از آنجایی که برای هضم قند نیاز به آب است، وجود قند در مایعات عاملی برای دفع بیشتر آب از بدن است؛ همچنین مصرف مایعات کافئین دار مانند نوشابه و قهوه، خود باعث افزایش تشنگی و کم آبی بدن می شود، بنابراین مصرف نوشیدنی ‌های شیرین و کافئین دار در این موارد توصیه نمی ‌شود.
این کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با بیان اینکه مصرف میوه ‌ها و سبزی ‌ها می تواند به تعادل آب و الکترولیت ‌‌ها و در نتیجه تعادل آب و املاح بین مایعات داخل و خارج سلول کمک کند، یادآور شد: تنوع در استفاده از همه میوه‌ ها نکته‌ ای است که باید به آن دقت شود و بهتر است از تمام آن‌ ها در حد تعادل استفاده شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار