نوشیدنی‌های خنک در فصل تابستان، علاوه بر رفع عطش در از بین بردن خستگی یک روز کاری هم تاثیر زیادی دارد.
کد خبر: ۷۶۵۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷ 23 July 2019

دمای هوا در روزهای ابتدایی تابستان به اوج خود نزدیک می‌شود. پس از چندین ساعت کار کردن، نوشیدن یک لیوان شربت یا کوکتل خنک، خستگی و گرمای روز را جبران می‌کند.

این ۱۰ نوشیدنی که مواد در دسترسی هم دارد، تابستان را برای‌مان خنک می‌کند.

نوشیدنی دستور تهیه
۱ شربت ریحان مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید،سپس مایع را صاف کنید، در یخچال بگذارید تا خنک شود.
۲ شربت اسطوخودوس سه قاشق گل تازه اسطوخودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یکساعت شربت را صاف و خنک کنید.
۳ شربت نعناع یک فنجان نعنا را با مقداری شربت آب قند رقیق و پس از یکساعت شربت را صاف و خنک کنید.
۴ آیس تی زنجبیل و عسل ۸ پیمانه آب جوش، ۶ عدد چای کیسه‌ای، ۲ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده تازه، یک سوم پیمانه عسل. آب جوش و چای‌ها را درون یک پارچ مقاوم برابر حرارت بریزید و ۱۰ دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد. چای‌های کیسه‌ای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. عسل و زنجبیل خرد شده را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید. با یخ سرو کنید.
۵ یخ در بهشت اسپرسو سه چهارم پیمانه شیر، یک سوم پیمانه اسپرسوی فوری، یک چهارم پیمانه آب لیمو، ۲ قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده.

 

شکر و ۶ پیمانه آب را درون یک ظرف کوچک روی گاز حرارت دهید تا شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، اسپرسو را اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیق بماند. مایع را درون یک ظرف کم عمق صاف کرده سپس آب و پوست لیمو را اضافه کنید. ظرف را برای ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید. هر ۳۰ دقیقه، با استفاده از یک چنگال یخ‌ها را خرد کنید تا زمانی که خودش را بگیرد، البته نباید خیلی هم محکم شود.

۶ لیموناد استوایی یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه، نصف پیمانه شکر، ۶ پیمانه آب، یک آبمیوه کوچک با طعم آناناس، دو آبمیوه‌ کوچک با طعم زردآلو، ورقه‌های لیمو برای تزئین، یخ

 

آبلیمو، شکر و آب  را درون یک پارچ بزرگ مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس آبمیوه‌ها را اضافه کنید. با یخ سرو کرده و با حلقه‌های لیمو تزئین کنید.

۷ شربت نعنا و هندوانه چهار پیمانه هندوانه‌ خرد شده و بدون هسته، یک و نیم پیمانه لیموناد، نصف پیمانه نعناع تازه. تکه‌های هندوانه و لیموناد را درون مخلوط کن، مخلوط کرده و در صورت لزوم از صافی رد کنید. نعناع را اضافه و با یخ سرو کنید.
۸ کوکتل سیندرلا آب لیموی تازه یک پیمانه،آب پرتقال چهار پیمانه،آب آناناس چهار پیمانه

 

همراه با یخ ، آب میوه ها را داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. داخل یک لیوان بلند، سرو کرده با یک ورق لیمو آن را تزئین کنید.

۹ کوکتل یونانی آب هلو چهار پیمانه،آب پرتقال دو پیمانه،آب لیموی تازه یک پیمانه
تکه های یخآب میوه ها را همراه با یخ داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. داخل لیوان کوتاه سرو کرده و همراه با برگهای نعنا و لیمو تزئین کنید.
۱۰ موهیتو لیموی تازه یک عدد،برگهای تازه نعنا،شکر قهوه ای دو قاشق غذا خوری،سودا (آب گازدار)

 

لیمو را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و چهار برش آن را  کنار بگذارید. دو برش باقی مانده را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. داخل یک لیوان دهان گشاد لیموهای خرد شده را بریزید و شکر و برگ‌های نعنا را روی آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید. تا یک سانتیمتر پیش از پر شدن لیوان تکه‌های یخ را اضافه کنید. در آخر فضای باقی‌مانده داخل لیوان را با سودا پر کنید. پس از هم زدن فراوان با برگ‌های نعنا و لیمو تزئین کنید.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار