شفیعی اضافه کرد: برای کاهش چربی شکمی توصیه می‌شود که مصرف شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های دارای شکر را محدود کرده و از یک رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر پیروی شود.
کد خبر: ۸۱۳۸۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۱ 13 January 2020

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: در افرادی که وزن طبیعی دارند، چربی شکمی سبب افزایش خطر ابتلا به این بیماری‌ها می‌شود.
فاطمه شفیعی افزود: شیرینی‌ها از جمله کیک، بیسکویت، کراکر و کلوچه که اغلب به عنوان انتخاب‌های غذایی سالم تری نسبت به دیگر تنقلات از جمله چیپس و پفک در نظر گرفته می‌شوند، علاوه بر محتوای بالای شکر، دارای مقادیر بالایی اسید‌های چرب ترانس بوده که می‌تواند زمینه ساز چاقی و اضافه وزن به ویژه تجمع چربی در ناحیه شکم شود.
وی ادامه داد: مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر از جمله نوشابه، شربت، آب میوه و چای شیرین که جز نوشیدنی‌های محبوب ایرانیان است، با افزایش چربی شکمی مرتبط است.
این کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه با بیان اینکه رژیم غذایی کم پروتئین و کم فیبر، سبب افزایش تجمع چربی شکمی می‌شود، اظهارداشت: عوامل محیطی از جمله کم تحرکی، استرس، یائسگی و خواب ناکافی، افزایش تجمع چربی در ناحیه میانی بدن را به همراه دارد.
شفیعی اضافه کرد: برای کاهش چربی شکمی توصیه می‌شود که مصرف شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های دارای شکر را محدود کرده و از یک رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر پیروی شود.
وی افزود: افزایش فعالیت فیزیکی برای اصلاح الگوی توزیع چربی در بدن و کاهش استرس نیز، توصیه می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار