مدیرکل استاندارد فارس با تاکید بر خرید لبنیات سنتی از مراکز دارای پروانه کسب و مجوز‌های بهداشتی گفت: مردم می‌توانند موارد تخلف در خصوص تهیه و توزیع فرآورده‌های لبنی سنتی را از طریق تلفن گویای ۳۶۲۹۰۹۰۶ گزارش کنند.
کد خبر: ۸۹۶۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۴ 07 September 2020

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما:مرتضی رهنما با بیان اینکه برای کارگاه‌های تولید لبنیات سنتی پروانه نشان استاندارد صادر نمی‌شود، افزود: برای دریافت این پروانه واحد‌های صنفی باید دارای آزمایشگاه کنترل کیفیت و سیستم پاستوریزاسیون، سیستم‎های نگهداری و سردخانه باشند، اما لبنیات سنتی معمولا در کارگاه‌هایی تولید می‌شوند که فاقد چنین تجهیزاتی است .

وی افزود: برای احترام به ذائقه مصرف کنندگان، لبنیات سنتی و تامین سلامتی آن‌ها به برخی واحد‌های واجد شرایط، مجوز تولید و عرضه این محصولات داده شده است.

مدیرکل استاندارد فارس گفت: این واحد‌ها باید دارای مجوز‌های بهداشتی و پروانه کسب باشند و تنها در یک کارگاه محصولات لبنی سنتی را تولید و در همان محل و یا یک مرکز فروش، عرضه کنند و مجاز به توزیع گسترده تولیدات خود در سطح فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها نیستند.

رهنما افزود: فروش محصولات لبنی که از نظر فسادپذیری خطر بالاتری دارند از جمله شیر خام، خامه و سرشیر در این مراکز ممنوع است، اما فروش ماست، دوغ و پنیر مانعی ندارد.

وی افزود: کارشناسان اداره کل استاندارد در بازدید‌های سرزده خود از مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی سنتی، از مواد اولیه و محصولات تولیدی نمونه برداری و برای بررسی کیفیت به آزمایشگاه‌های معتمد ارسال می‌کنند.

مدیرکل استاندارد فارس با تاکید بر خرید لبنیات سنتی از مراکز دارای پروانه کسب و مجوز‌های بهداشتی گفت: مردم می‌توانند موارد تخلف در خصوص تهیه و توزیع فرآورده‌های لبنی سنتی را از طریق تلفن گویای ۳۶۲۹۰۹۰۶ گزارش کنند.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار