اعیان منش در ادامه با اشاره به اینکه هماهنگی‌هایی در جهت ایجاد زنجیره ارزش انجیر در استهبان در حال انجام است گفت: در این زنجیره با حذف حضور دلالان از تولید تا صادرات تمامی مراحل بصورت صفر تا صد با نظارت کامل انجام و پیگیری می‌شود تا در زمینه ثبت برند انجیر استهبان که یکی از مهم‌ترین مسائل مطرح شده در نشست صادرات بود فعالیت کنیم.
کد خبر: ۹۰۶۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱ 04 October 2020

تابناک فارس به نقل از مهر:مهدی اعیان منش با بیان اینکه ۳۶ واحد بسته بندی انجیر در استان فعال است گفت: بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از ۴۷ میلیون دلار انجیر از استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های استهبان به پرورش انجیر اختصاص دارند افزود: سال گذشته بیش از ۱۸ هزار تن انجیر برداشت شده که طبق آمار پیش بینی می‌شود امسال شاهد برداشت بیش از ۲۳ هزار تن انجیر در استهبان باشیم.

رئیس جهاد کشاورزی استهبان با یادآوری اینکه در هفته گذشته نشست میز ملی صادرات انجیر تشکیل شده است افزود: این نشست با حضور مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری، امام جمعه شهر استهبان، فرمانداران شرق فارس، اعضای شورای تأمین شهرستان، مسئولین کشوری، ادارات کل استانی و جمعی از تجار کشوری در شهرستان استهبان تشکیل و نتایج مثبتی در بر داشته است.

اعیان منش در خصوص طرح‌ها و مصوبات این جلسه یادآور شد: در این جلسه مقرر شد نمایندگی تخصصی گمرک در شهرستان استهبان برای انجام امور گمرکی تأسیس و فعالیت کند و تعدیل و کاهش ارزش صادراتی انجیر نیز مد نظر باشد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از مصوبات این جلسه تأسیس پایانه صادراتی انجیر در استهبان با توجه به فراهم بودن زیر ساخت‌ها و همچنین ممنوعیت استفاده از کارت‌های یکبار مصرف در زمینه صادرات بود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی استهبان با بیان اینکه برخی از صادرکنندگان اقدام به بازگرداندن ارز به کشور نمی‌کنند افزود: یکی از مشکلات عمده استفاده از کارت‌های اجاره‌ای است و این مسئله باعث ایجاد مشکل برای صادرکنندگان خوش نامی شده که علاوه بر بازگردانی ارز مالیات عرضه و فروش خود در بازار داخلی را هم پرداخت می‌کنند.

اعیان منش در ادامه با اشاره به اینکه هماهنگی‌هایی در جهت ایجاد زنجیره ارزش انجیر در استهبان در حال انجام است گفت: در این زنجیره با حذف حضور دلالان از تولید تا صادرات تمامی مراحل بصورت صفر تا صد با نظارت کامل انجام و پیگیری می‌شود تا در زمینه ثبت برند انجیر استهبان که یکی از مهم‌ترین مسائل مطرح شده در نشست صادرات بود فعالیت کنیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین خواسته‌ها در زمینه صادرات انجیر به صدور گواهی قرنطینه مربوط می‌شود، گفت: با توجه به اینکه ۹۵ درصد انجیر خشک در استان فارس تولید می‌شود باید گواهی قرنطینه گیاهی و سلامت محصول هم در استان و شهرستانهای تولید کننده صادر شود نه اینکه در استان دیگری این کار انجام گیرد.

اعیان منش با بیان اینکه جهاد کشاورزی استان فارس و شهرستان استهبان در این در خصوص صدور گواهی قرنطینه و سلامت محصول آمادگی کامل دارد افزود: در این زمینه پیگیر انعقاد پروتکل گواهی قرنطینه گیاهی با کشور چین توسط سازمان توسعه تجارت و وزارت جهاد کشاورزی هستیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار