استان فارس با تولید بالغ بر 45 هزار و 500 تن انجیر رتبه اول کشوری و استهبان با تولید 20 هزارتن رتبه اول فارس را دارد.
کد خبر: ۹۰۷۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸ 10 October 2020

تابناک فارس به نقل از ایانا: محمد مهدی قاسمی در نشست با کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان استهبان ابراز کرد: امروزه در بازارهای جهانی تقاضاهای محصول گواهی شده و ارگانیک بسیار زیاد است و بازاریابی و صادرات محصولات ارگانیک به راحتی انجام می شود.

قاسمی با تاکید بر استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات انجیر استهبان، تصریح کرد: انتقال آخرین یافته های مرکز تحقیقات به باغداران و انجام تبادل نظر ها در این زمینه می تواند فرصت بسیار مناسبی را برای افزایش تولید و بروز کردن اطلاعات باغداران ایجاد کند.

وی با اشاره به نیاز بازار در توسعه کشت محصولات کشاورزی، اظهار کرد: مدیران پهنه باید با محاسبه دقیق هزینه های انجام شده کشت محصولات کشاورزی و بدست آوردن سود خالص کشاورزان و نیاز بازار به ترویج و توسعه کشت ها اقدام کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی به مدیران پهنه توصیه کرد: امروز مدیران پارسل باید به عنوان بازوان قوی در تامین امنیت غذایی نقش بسزایی ایفا کنند و با توصیه های خود میزان تولید کشاورزان را نسبت به سال قبل افزایش دهند.

استان فارس با تولید بالغ بر 45 هزار و 500 تن انجیر رتبه اول کشوری و استهبان با تولید 20 هزارتن رتبه اول فارس را دارد.

برچسب ها: تولید ، انجیر ، فارس ، استهبان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار