خارک همان خرمای نارس است که بر عملکرد دستگاه گوارشی اثر مثبت دارد همچنین سبب تسهیل عملکرد معده می‌شود.
کد خبر: ۹۱۷۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸ 17 November 2020

تابناک فارس به نقل زا باشگاه خبرنگاران: مونا ناصر، متخصص تغذیه در مصاحبه با روزنامه "النهار" لبنان بر فواید متعدد میوه خارک تاکید کرد.

این متخصص تغذیه ۷ فایده مهم را برای خارک ذکر کرده که به شرح زیر است:

سرشار از مواد معدنی

خارک علاوه بر آنتی اکسیدان‌ها حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی مختلفی است.

سرشار از فیبر است

فیبر موجود در خارک به جلوگیری از یبوست و کنترل سطح قند خون کمک می‌کند.

آنتی اکسیدان‌های مختلف

خارک حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان اعم از فلاونوئیدها، کاروتنوئید‌ها و اسید والونیک است. این آنتی بیوتیک‌ها از بیماری‌های قلبی، آلزایمر، دیابت و سرطان محافظت می‌کنند.

 

پیشگیری از آلزایمر

خارک باعث کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک در سلول‌های مغزی می‌شود که از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

زایمان طبیعی را تسهیل کنید

مصرف خارک زایمان طبیعی زنان باردار را تسهیل می‌کند؛ بنابراین توصیه می‌شود در هفته‌های آخر بارداری این میوه زیاد مصرف شود.

جایگزین شکر سفید

خارک جایگزین شکر سفید است؛ بنابراین توصیه می‌شود از آن به عنوان دسر استفاده کنید؛ زیرا سرشار از فیبر، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است.

 

تقویت سلامت استخوان‌ها

خارک می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک کرده و آن‌ها را از هرگونه مشکل سلامتی محافظت کند.

بافت سازی

خارک به دلیل آنکه حاوی ویتامین B۶ است در بازسازی سلول‌ها و ساخت بافت‌های مورد نیاز نقش مهمی دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار