فصل پاییز که شروع سردی و خشکی هواست می‌تواند مسبب دردهای مختلفی برای بدن شما باشد؛ دردهایی مثل کمردرد، بیماری‌های پوستی، حساسیت و تورم مخاط‌های گوش و حلق و بینی و بهترین راه برای مبارزه با این ناراحتی‌ها استفاده از دمنوش‌های پاییزی است که علاوه بر این که طرز تهیه راحتی دارند بسیاری از مشکلات شما را حل می‌کنند.
کد خبر: ۹۳۳۲۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 19 January 2021


در این نوشتار با ما همراه باشید تا دستور تهیه و آماده سازی ۷ دمنوش پاییزی را بدانید.

۱. دمنوش زنجبیل
دمنوش زنجبیل به دلیل اینکه حاوی میزان زیادی مواد مغذی است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر نفوذ میکروب و ویروس‌های فصل پاییز می‌شود. برای از بین بردن انقباضات دردناک و گرفتگی عضلات و همچنین برای درمان سرماخوردگی می‌توان از دمنوش زنجبیل استفاده کرد.
طرز تهیه دمنوش زنجبیل:
* ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقه‌های نازک ببرید.
* مقداری آب جوش داخل یک قوری کوچک بریزید.
* ورقه‌های زنجبیل تازه را داخل آب جوش بریزید و در قوری را ببندید.
* حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش زنجبیل دم بکشد.
* می‌توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن دمنوش زنجبیل استفاده کنید.
* اضافه کردن مقداری آب‌لیمو به این دمنوش طعم تازه و جالبی خواهد داشت.
از دمنوش پونه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم استفاده می‌شود


۲. دمنوش پاییزی آویشن
دمنوش گیاهی آویشن به دلیل اینکه خاصیت ضدعفونی و ضد باکتری دارد از بروز بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی و آرتروز که باعث آسیب وارد شدن به بدن افراد می‌شود جلوگیری می‌کند. این دمنوش برای از بین بردن درد مفاصل، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک، دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی، برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفسی مفید است. همچنین آویشن ضد سرفه و خلط آور است.
طرز تهیه دمنوش آویشن:
* برای تهیه دمنوش آویشن، یک قاشق مرباخوری آویشن خشک‌شده را داخل دو لیوان آب جوش بریزید.
* قوری را روی شعله غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
* سپس به مقدار دلخواه، عسل به آن بیفزایید و میل نمایید.
* همچنین می‌توانید موقع دم کشیدن، به آن لیموعمانی نیز اضافه کنید.

۳. دمنوش پاییزی میخک
میخک، اثر نیرودهنده و ضدعفونی‌کننده دارد، محرک اشتها و تقویت‌کننده بدن است و برای درد کمر نیز مفید است.
طرز تهیه دمنوش میخک:
* یک قاشق مرباخوری از خردشده گل میخک را با دو لیوان آب جوش در یک قوری بریزید
* قوری را به مدت ده دقیقه روی شعله غیرمستقیم قرار دهید.
* سپس دمنوش مورد نظر را صاف و با شکر مخلوط کرده و میل کنید.

۴. دمنوش نعناع
مهم‌ترین خاصیت دمنوش نعناع، تأثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال است. همچنین برای رفع سینه درد و سرفه نیز بسیار مؤثر است.
طرز تهیه دمنوش نعنا:
* ۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده (تازه یا خشک) در قوری بریزید.
* یک لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید.
* بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.
* در صورت تمایل می‌توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

۵. دمنوش دارچین
دارچین مصونیت بدن را در مقابل امراض بالا می‌برد. اگر حس می‌کنید ضعیف شده‌اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. دمنوش دارچین برای دردهای عضلانی مفید است. به‌عنوان تب بر از آن استفاده می‌شود. رگ‌ها را باز می‌کند و باعث بهبود گردش خون می‌شود.
طرز تهیه دمنوش دارچین:
* چند عدد چوب دارچین را در یک قوری بریزید.
* یک لیوان بزرگ آب ۸۰ درجه به آن اضافه کنید
* بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد
* در صورت تمایل می‌توانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید.
* اضافه کردن چند قطره آب لیموترش به آن باعث می‌شود طبع گرم دارچین تعدیل شود.


۶. دمنوش جعفری
دمنوش جعفری برای بهبود بیماری‌هایی مانند التهاب مفاصل و استخوان‌ها و روماتیسم مفید است. موجب حفاظت افراد در برابر التهابات پلی‌آرتریت می‌شود. و از آن به‌عنوان مسکن برای پایین آوردن تب استفاده می‌شود.
طرز تهیه دمنوش جعفری:
* یک قاشق غذاخوری از برگ و ساقه‌های خشک شده‌ی جعفری را همراه یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید.
* به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله‌ی غیرمستقیم قرار دهید.
* پس از صاف کردن، آن را با عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
* خوردن ۲ لیوان در روز، به مدت یک هفته مجاز است

۷. دمنوش پاییزی پونه
از دمنوش پونه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم استفاده می‌شود.
طرز تهیه دمنوش پونه:
* برای تهیه یک فنجان دمنوش پونه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یک قاشق چای‌خوری برگ پونه خشک‌شده را در چای صاف‌کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید.
* اجازه دهید مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و به رنگ چای دربیاید.
* اگر دوست داشتید می‌توانید آن را با نبات کمی شیرین کنید.
* این دمنوش به طور معمول ۲ تا ۳ فنجان در روز استفاده می‌شود و محدودیتی در طول درمان وجود ندارد.

برچسب ها: دمنوش ، دمنوش پاییزی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار