عزیزی با اشاره به اینکه خیلی اتفاقات بزرگ در فارس باید روی دهد، شان استان خیلی بیش از این وضع کنونی است، اضافه کرد: برخی مسئولین در شان در تراز مردم استان کار نمی کند، مدیری 12 سال در این استان بوده که دوباره می خواهد بماند، «در این مدت چه گلی سر این مردم زده ای؟»، همراهی با افرادی که نمی خواهند به مردم کمک کنند، نداریم.
کد خبر: ۹۳۵۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱ 27 January 2021

تابناک فارس به نقل از شبستان: «ابراهیم عزیزی»، امروز (چهارشنبه 8 بهمن) در نشست خبری که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، گفت: بودجه 1400 در چه شرایطی به مجلس ارائه شده است و مجلس شورای اسلامی چه رفتاری در کل و یا تلفیق با بودجه داشته است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بودجه امسال با شرایط متفاوت تری به مجلس ارائه شد، همیشه رئیس جمهور می آمد و بودجه را تحویل می داد و مطالب آن را تشریح می کرد، افزود: به دلایلی رئیس جمهور به مجلس نیامد اما می توانست با تدابیری برای مقابله با کرونا در مجلس حضور یابد اما بودجه توسط معاون پارلمانی رئیس جمهور به نایب رئیس دوم مجلس تحویل شد و هیچ تحلیلی از بودجه برای مجلس توسط دولت ارائه نشد.

وی با اشاره به اینکه بودجه 1400 بر اساس گزارش ها با رشد منفی مواجه، به نحوی که درآمدهای گمرکی در این بودجه منفی هشت درصد است، تاکید کرد: دولت 2 هزار و 400 میلیارد تومان ارائه داد و دولت 841 میلیارد تومان برای تلفیق ارائه کرد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بودجه تقدیمی دولت در تلفیق 2 راهکار داشت که اولی برگشت بودجه به دولت بود و راهکار دوم این بود که بودجه را بررسی و به لحاظ مشکلاتی که بود، روی بودجه کار شود و بودجه ای مناسب را مصوب کنیم، اظهار کرد: مبنای این تصمیم ها کمیسیون تلفیق قرار گرفت و شبانه روزی روی این بودجه کار شد.

وی با اشاره به اینکه 21 تبصره و 21 جدول بودجه مورد بررسی تمام عیار قرار گرفت، تاکید کرد: بودجه توسط تلفیق مصوب شد و برای اینکه این مصوبات به قانون تبدیل شود همه نمایندگان مجلس باید تصویب کنند پس از تصویب شورای نگهبان به قانون تبدیل می شود.

عزیزی با یادآوری این مطلب که دولت در بودجه 1400 میزان 2 میلیون و 300 هزار بشکه تولید نفت در روز را پیش بینی کرده بود اما در سال 1399 تاکنون نزدیک به یک میلیون بشکه روزانه نفت تولید کرده است و با این پیش بینی نفتی 320 هزار میلیارد تومان کسری بودجه می آوریم، اضافه کرد: در بودجه 1400 میزان 2 میلیارد یورو آن از محل صندوق توسعه کشور مشخص شده بود که اصلا محلی نداشت و کمیسیون تلفیق پیرامون 2 میلیون و 300 بشکه نفت به نتیجه نرسید و تلفیق یک میلیون و نیم بشکه را مورد نظر قرار داد که کم کردن تکیه به نفت از مهمترین دلایل آنست.

وی با اشاره به اینکه توجه ویژه به امور زیربنایی بود ویژگی بودجه خوب توجه به زیرساخت های کشور است چرا ساختارها را نمی توان روی اسکت ضعیف چید، تاکید کرد: توجه جدی به محرومیت زدایی یکی از مسائلی است که در این بودجه مورد توجه قرار گرفته است و افراد آسیب پذیر باید مورد توجه قرار می گرفتند.

عزیزی با اشاره به اینکه تامین منابع برای هفت میلیون جامانده از سهام عدالت یکی از موضوعاتی است که در این بودجه در نظر گرفته شده است، افزود: معیشت، سلامت و امنیت سه موردی بود که باید در نظر گرفته شود که امنیت به امنیت فیزیکی، اجتماعی، فرهنگی و غیره محسوب می شود و این سه ویژگی در بودجه 1400 دیده شده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در اولویت قرار گرفتن تحصیل و ازدواج جوانان از دیگر مطالبی است که در بودجه دیده شده است، اظهار کرد: حمایت جدی و موثر از نهادهای حمایتی در بودجه 1400 مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه 50 هزار میلیارد تومان به کمک و رونق تولید اختصاص داده ایم، افزود: 18 هزار میلیارد هم به محرومیت زدایی اختصاص یافت.

عزیزی در پاسخ به سئوالی در خصوص برخورد سرباز راهور و نماینده مجلس با هم، گفت: من از آقای «عنابستانی» پرسیدم، گفت «من نزدم»، من اینجا در مقام دفاع از کسی نیستم، هر 2 نفر ادعای متفاوتی دارند و من می گویم، بگذاریم بررسی کامل انجام شود، چه اصراری داریم من در جایگاهی که نیستم اظهار نظر کنم، اگر حوصله به خرج دهیم هر چیزی در بستر خودش پیش برود، خوب می شود.

وی با اشاره به اینکه این استان قرار بود چهارراه ریلی کشور شود و زمان آغاز کار مجلس یازدهم خط آهن شیراز به گل گهر از دستور خارج شده بود که پیگیری و تعیین تکلیف شد، افزود: یک هزار و 600 میلیارد تومان برای آزادراه شیراز – اصفهان گرفتیم و به پروژه تخصیص یافت و اگر می خواهیم به نقطه واقعی خود برسیم باید موضوع آزادراه را پیگیری کنیم.

عزیزی با اشاره به اینکه خیلی اتفاقات بزرگ در فارس باید روی دهد، شان استان خیلی بیش از این وضع کنونی است، اضافه کرد: برخی مسئولین در شان در تراز مردم استان کار نمی کند، مدیری 12 سال در این استان بوده که دوباره می خواهد بماند، «در این مدت چه گلی سر این مردم زده ای؟»، همراهی با افرادی که نمی خواهند به مردم کمک کنند، نداریم.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص سومین حرم اهل بیت (ع) هم گفت: در رابطه با حرم های اهل بیت (ع) هم باید گفت که شیراز مفتخر است که نگین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی را در خود نگهداشته است و باید از همه ظرفیت ها استفاده کنیم که سومین حرم اهل بیت (ع)، به جایگاه واقعی خودش برسد.

عزیزی با اشاره به اینکه باید پروژه 57 هکتاری حرمین را خوب دنبال کنیم، تاکید کرد: چند جلسه با وزیر و مسئولین دیگر پیرامون این موضوع گذاشته شده، این کاری ضروری است و باید در بودجه توسعه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) مورد توجه قرار گیرد و عدد مربوط به این موضوع تقویت شود و باید این فرصت بی نظیر فرهنگی مورد توجه قرار دهیم.

وی در خصوص پیاده راه سازی هم گفت: شیراز اولویت هایی دارد که این اولویت ها در حال فراموشی است، اولویت های آخر شده، اولویت های اول ما و اولویت های اول به اولویت آخر مبدل شده است، مخالفتی با پیاده راه سازی نداریم اما می گوییم آیا این اولویت است؟، مردم در مترو و حمل و نقل عمومی مشکل دارند زیر ساخت های شهری نظیر مترو باید تقویت شود، اینها را رها کردیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید نگاه کارشناسی داشته باشیم و نگاه منفعت طلبانه برای یک عده ای داشته باشند و برای دیگران پروژه تعریف می کنند، تاکید کرد: کارهای فانتزی اولویت نیست اما برخی اعتقاد دارند که کار فانتزی کنند و توجهی به زیرساخت ها ندارند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار