گوشت شترمرغ یک گوشت قرمز مناسب برای افرادی است که به دنبال سبک زندگی سالم‌تر هستند.
کد خبر: ۹۸۱۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹ 25 July 2021

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما:کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت:گوشت شترمرغ جزو گوشت‌های قرمز طبقه‌بندی می‌شود؛ اما بر خلاف سایر گوشت‌های قرمز، یک گوشت سالم در نظر گرفته می‌شودرنگ گوشت شترمرغ نسبت به گوشت گاو تیره‌تر است.
فاطمه نوری پور افزود:گوشت شترمرغ اسید‌های چرب چند غیر اشباع بالا، اسید‌های چرب اشباع کم و کلسترول کمتری در مقایسه با سایر گوشت‌های قرمز مانند گوشت گاو دارد. این در حالی است که طعم آن شبیه گوشت گاو بدون چربی است.
او ادامه داد: گوشت شتر مرغ در واقع ترکیبی از خواص هر دو گوشت را دارد. از این نظر گوشت شترمرغ یک گوشت قرمز مناسب برای افرادی است که به دنبال سبک زندگی سالم‌تر هستند. ۱۰۰ گرم گوشت شترمرغ پخته حاوی ۱۷۴ کیلوکالری انرژی، ۵۶/۶۶ گرم آب، ۹۳/۲۵ گرم پروتئین و ۰۱/۷ گرم چربی است.
وی با بیان اینکه در مطالعه‌ای درصد چربی در گوشت‌های مختلف اندازه گیری شد که درصد چربی گوشت خام شترمرغ ۶/۱ درصد، گوشت خام بوقلمون ۸/۳ درصد و گوشت خام گاو ۵/۴ درصد بود. نسبت چربی به پروتئین طبق مطالعه‌ای در گوشت شترمرغ ۰۷/۰، گوشت بوقلمون ۱۸/۰ و گوشت گاو ۲۲/۰ بود که نشان دهنده برتری گوشت شترمرغ نسبت به گوشت بوقلمون و گاو از این نظر است گفت:گوشت شترمرغ حاوی سدیم پایین‌تر و آهن بالاتری نسبت به سایر گوشت‌ها است و باعث می‌شود گزینه مناسب تری برای افرادی باشد که نیاز به محدودیت سدیم دریافتی دارند، یا مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند. همچنین سطح فسفر و منگنز در گوشت شتر مرغ نسبت به گوشت گاو یا مرغ بیشتر است.
این کارشناس تغذیه اظهار داشت:از سویی دیگر خوب است بدانیم گوشت شترمرغ ویتامین E بالایی نیز دارد و می‌تواند به عنوان منبعی مناسب از پروتئین در رژیم غذایی ما گنجانده شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار