رییس جمعیت هلال احمر کشور؛

ارسال ۳۰۰ تن دارو و تجهیزات به کشور عراق

رییس جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت :رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به شرایط دمایی و گرمای شدید هوا نیاز به سرم برای افراد گرمازده را از مهم ترین نیازهای جمعیت عنوان کرد که تلاش شده از داخل عراق تامین شود ولی با ارسال ۳۰۰ تن دارو و تجهیزات افزایش ۳ برابری را به نسبت سال ۹۸ از این نظر داشته ایم.
کد خبر: ۱۰۶۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۳ 14 September 2022

ارسال ۳۰۰ تن دارو و تجهیزات به کشور عراق

 به گزارش تابناک ایلام؛ دکتر کولیوند بیان داشت : ۲۰۰ گروه جهادی با تامین دارو و تجهیزات از سوی هلال احمر خدمات درمانی سطح یک را به زائران ارائه می دهند و تاکنون روزانه به

وی  افزود : بیمارستان امام علی و حکیم در نجف در اختیار جمعیت قرار داشته و در مسیر نجف تا کربلا که هر سال ۶ پایگاه داشتیم، امسال آنرا به ۱۶ پایگاه افزایش داده ایم.

وی گفت : ۳ بیمارستان در مسیر کربلا به نجف به هلال احمر واگذار شده و در داخل کربلا نیز بیمارستان های امام حسین و ابومهدی المهندس توسط هلال احمر پوشش داده می شود.

 رییس جمعیت هلال احمر کشور مطرح کرد :در داخل کشور نیز تیم های امدادی و عملیاتی این جمعیت در مسیر های مهران به نجف ، شلمچه به نجف و چزابه به نجف در حال خدمت رسانی هستن

 

آخرین اخبار