دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر فارس:

آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی کانون جدید ترویج مواد مخدر در بین زنان است

گروه استان ها- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس از افزایش ترویج روان‌گردان‌ها در آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی در استان خبرداد و گفت: آماراعتیاد زنان در استان افزایش یافته که این مهم بیشتر در فضای مجازی و آرایشگاه‌های زنانه گزارش شده است.
کد خبر: ۱۱۸۹۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶ 18 November 2024

آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی کانون جدید ترویج مواد مخدر در بین زنان است

ارسطو ترکمان‌منش در گفت وگو با خبرنگار تابناک در استان فارس با ابراز نگرانی از افزایش آمار اعتیاد زنان در این استان، به ویژه در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال، اظهارداشت: شهرستان‌های شیراز، مرودشت و کوهچنار بیشترین آمار مبتلایان به مواد مخدر را در استان دارند.
وی با اشاره به تغییر الگوی مصرف مواد مخدر در بین زنان، افزود: گرایش زنان به مصرف روان‌گردان‌هایی مانند ماری جوانا و گل به دلیل زمان‌بر بودن مصرف مواد مخدر سنتی افزایش یافته است. 
این مقام مسئول به نقش مخرب آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی غیرمجاز در ترویج مواد مخدر اشاره کرد و گفت: این مکان‌ها با عرضه دارو‌های لاغری، چاقی و انرژی‌زا که اغلب حاوی مواد مخدر هستند، زمینه را برای اعتیاد زنان فراهم می‌کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت:بر اساس تازه‌ترین آمار‌های منتشر شده توسط دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، بیش از ۲۲۰ هزار نفر در این استان با معضل اعتیاد دست و پنجه نرم می‌کنندکه مهم بیانگران است اعتیاد در میان مردان شیوع بیشتری دارد، اما سهم زنان نیز قابل توجه بوده و حدود ۷ درصد از کل معتادان استان را تشکیل می‌دهند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، فضای مجازی را نیز یکی از عوامل مهم در گسترش اعتیاد دانست و تاکید کرد: با وجود شناسایی مراکز آسیب در فضای مجازی، نظارت کافی بر آنها صورت نمی‌گیرد و این امر باعث شده تا جوانان به راحتی به اطلاعات مربوط به مواد مخدر دسترسی پیدا کنند.
ترکمان‌منش با بیان اینکه حدود ۳۰۰ زن معتاد در فارس در وضعیت بحرانی قرار دارند، گفت: این زنان به دلیل مصرف شدید مواد مخدر و روان‌گردان‌ها از سوی خانواده‌های خود طرد شده‌اند و به عنوان معتادان بی‌خانمان شناخته می‌شوند.
وی همچنین از وجود دو مرکز ویژه بانوان برای نگهداری و درمان معتادان در فارس خبر داد و گفت: یکی از این مراکز برای پذیرش بیماران خود معرف و دیگری برای پذیرش زنان متجاهر است که با دستور قضایی به این مرکز منتقل می‌شوند.
ترکمان‌منش بر اهمیت اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی در خصوص خطرات اعتیاد تاکید کرد وافزود: علاوه بر دو مرکز درمانی ویژه بانوان، ۱۵۰ مرکز سرپایی و ۱۳ مرکز کاهش آسیب نیز در استان برای ارائه خدمات به معتادان فعالیت می‌کنند.
انتهای پیام/ن

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار