شیراز؛ قطب پزشکی جنوب کشور با مراجعه‌کنندگان فراوان از استان‌های همجوار

گروه استان ها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز در بازدید از طرح‌های توسعه حوزه سلامت این استان، از افزایش قابل توجه مراجعه‌کنندگان از استان‌های همجوار به مراکز درمانی شیراز خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۴۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷ 09 January 2025

به گزارش تابناک از فارس به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز،دکتر سید بصیر هاشمی اظهارداشت: بین ۳۰ تا ۳۵ درصد مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استان‌های همجوار هستند تلاش داریم به منظور رضایتمندی بیشترپروژه‌ها را در جهت سلامت مردم به سرانجام رسانده و بخشی از مشکلات را به حداقل برسانیم.

هاشمی با اشاره به این آمار، بر اهمیت شیراز به عنوان قطب پزشکی جنوب کشور تاکید کرد و گفت: این حجم بالای مراجعه‌کنندگان، فشار کاری قابل توجهی بر کادر درمان وارد کرده و نیازمند تامین منابع بیشتر برای رفع مشکلات و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی از مهمترین چالش‌ها را کمبود اعتبارات برای اتمام پروژه‌های درمانی عنوان کرد و خواستار حمایت بیشتر مسئولین برای تامین منابع مورد نیاز شد. وی همچنین پیشنهاد داد که از محل مالیات مراکز درمانی و پژوهشی و کارخانجات مرتبط با سلامت، برای تکمیل این پروژه‌ها استفاده شود.

انتهای پیام//

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار