نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس تاکید کرد؛

پرچم ایران، محور وحدت ملی است/ برابر هرگونه رفتار خصمانه، پاسخ قاطع خواهیم داد

گروه استان‌ها - نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس با بیان اینکه پرچم جمهوری اسلامی ایران محور وحدت ملی است، تأکید کرد که مطالبات و حقوق مردم ایران باید در هرگونه مذاکره و توافق مورد توجه جدی قرار گیرد.
کد خبر: ۱۲۰۵۷۱۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۱ 16 June 2026

پرچم ایران، محور وحدت ملی است/ برابر هرگونه رفتار خصمانه، پاسخ قاطع خواهیم داد

به گزارش تابناک خبرنگار تابناک از استان فارس، «محمدرضا رضایی‌کوچی» نماینده مردم جهرم و خفر و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در اجتماع «همدلی و مقاومت» شهرستان خفر با تأکید بر انسجام ملی اظهار کرد: پرچم جمهوری اسلامی ایران محور وحدت ملی است و ملت ایران حول این پرچم متحد هستند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جنگ‌طلب نیست، افزود: ایران هیچ جنگی را آغاز نکرده است، اما در برابر هرگونه رفتار خصمانه پاسخ قاطع خواهد داد.

نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس با اشاره به تجربه‌های گذشته در تعامل با آمریکا تصریح کرد: ملت ایران تجربه‌های متعددی از بدعهدی طرف آمریکایی دارند و تیم مذاکره‌کننده باید در هر مذاکره‌ای مطالبات مردم، حضور و نقش مردم در میدان و همچنین دیدگاه‌های نیروهای نظامی کشور را مورد توجه جدی قرار دهد.

وی، نخستین مطالبه را معرفی آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌عنوان متجاوز دانست و ادامه داد: اعمال حاکمیت ایران بر تنگه هرمز باید همواره مورد توجه قرار گیرد و در هرگونه تفاهمی لحاظ شود.

پرچم ایران، محور وحدت ملی است/ برابر هرگونه رفتار خصمانه، پاسخ قاطع خواهیم داد

رضایی همچنین بر ضرورت پرداخت غرامت و جبران خسارت‌ها تأکید کرد و گفت: در هر توافق مکتوب باید موضوع جبران خسارت‌ها به‌صورت شفاف ذکر شود.

وی بازگشت پول‌های بلوکه‌شده ایران را از دیگر مطالبات مردم برشمرد و افزود: این منابع مالی حق ملت ایران است و باید به کشور بازگردانده شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس لغو کامل تحریم‌های فعلی و جلوگیری از اعمال تحریم‌های جدید را از دیگر خواسته‌ها دانست و اظهار کرد: حق غنی‌سازی هسته‌ای متناسب با نیازهای کشور باید به رسمیت شناخته شود، چرا که غنی‌سازی از ملزومات توسعه کشورها محسوب می‌شود و ایران نیز باید از این حق برای اهداف صلح‌آمیز برخوردار باشد.

وی همچنین خروج پایگاه‌ها و نیروهای آمریکایی از منطقه را از دیگر مطالبات مردم عنوان کرد و یادآور شد: این اقدام باید به‌گونه‌ای باشد که امکان هرگونه تجاوز به کشور از بین برود.

رضایی در پایان با اشاره به ضرورت وجود ضمانت اجرایی در هر توافق احتمالی، گفت: هرگونه توافق باید دارای ضمانت‌های لازم باشد و در نهایت در چارچوب سیاست‌های کلان نظام و با تأیید مقام معظم رهبری انجام شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار