
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، امروز دوشنبه در مراسمی که از ساعت ۱۵:۰۰ آغاز شد، با سرودن آهنگ حماسی «دایه دایه وقت جنگ» و بهکارگیری شعار «صالح بعد از صالح» همراه بود.
براساس این گزارش، مردمی از تمام اقشار سنی، از پیرمردان شاهدان انقلاب تا جوانان و کودکان، بههمراه خانوادهها در میدان جمع شدند.

گفتنی است، مراسم با سرود حماسی و تکرار شعار «صالح بعد از صالح» که نماد تداوم مسیر انقلاب و سپرده شدن امانت رهبری از یک صالح به صالح دیگر است، همراه شد.
همچنین پرچمهای سهرنگ جمهوری اسلامی ایران و تصاویر رهبر شهید انقلاب در کنار تصویر سیدمجتبی خامنهای در میان شرکتکنندگان بهصورت گسترده به چشم میخورد.

گفتنی است،شرکتکنندگان این تجمع را فرصتی برای تجدید بیعت با مسیر انقلاب اسلامی میدانند همچنین تداوم مسیر انقلاب: شعار «صالح بعد از صالح» نشاندهنده ادامهپذیری مسیر رهبری و امانتداری نسلهای مختلف است.

انتهای پیام/