در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

جنگ رمضان؛ حماسه‌ای است در تاریخ معاصر/ پیروزی نهایی از آن انقلاب و اسلام است

گروه استان‌ها - مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه گفت: جنگ رمضان حماسه‌ای بی‌مانند در تاریخ معاصر و زمینه‌ساز تحول و بیداری مردم محسوب می‌شود، در این جنگ پیروزی از آن انقلاب و اسلام است و باور به وعده الهی رمز عبور از سختی‌های این جنگ نابرابر است.
کد خبر: ۱۲۱۹۷۲۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۴ 22 March 2026

جنگ رمضان؛ حماسه‌ای است در تاریخ معاصر/ پیروزی نهایی از آن انقلاب و اسلام است

حجت السلام والمسلمین «حجت‌الله سروری» مدیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، با اشاره به جهاد کبیر اظهار کرد: امروز جهادکبیر، در قدرت و اراده ایمانی ملت ایران جلوه گر است، رشادت وصف‌ناپذیر ملت ایران در شب‌ها و روز‌های اخیر در راستای دفاع از انقلاب اسلامی و میهن عزیزمان به موازات اقتدار بی‌نظیر نیرو‌های مسلح در دفاع از تمامیت ارضی کشور و پاسخ به تجاوزات دشمن خبیث و خونریز، باعث شده که جهانیان، نگاه و باور جدیدی به قدرت ایمانی ملت ایران پیدا کنند امید است همین مساله، زمینه‌ساز تحول و بیداری عظیمی مردم جهان وزمینه سازی ظهور حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) خواهد شد.

وی افزود:، اما نکته قابل توجه اینکه در هندسه قرآنی و در منطق وحیانی قیام لله، این «ناس» یعنی توده‌های مردمی هستند که قوام‌بخش قسط و برپاکننده خیمه حق در برابر طواغیت شمرده می‌شوند، مردم ایران، برای اقامه قسط در مقابل ابرقدرت‌ها و مستکبران دنیا ایستاده‌اند.

مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه تصریح کرد: مردم ایران ۴۷ سال است که پای سرزمین و انقلاب خویش پشت امامین انقلاب جان، مال و اولاد خویش را بذل کرده‌اند، اما هرگز اجازه ندادند مستکبران و متجاوزگران به این آب وخاک تعرضی بکنند، این روز‌های سرنوشت‌ساز و در گرماگرم حماسه‌ای که به نام «جنگ رمضان» در تاریخ معاصر در حال شکل‌گیری است، سیل خروشان ملت شریف استان‌ها، اقیانوس بی‌کران ملت ایران غیور، مردم ولایی ایران اسلامی، با بصیرتی عمارگونه، سکان هدایت و راهبری میدان در کف خیابان‌ها شب‌ها و روز‌های متمادی است که به دست گرفته وجهادکبیر می‌کنند.

جنگ رمضان؛ حماسه‌ای است در تاریخ معاصر/ پیروزی نهایی از آن انقلاب و اسلام است

وی بیان کرد: این نبرد بزرگ در مقابل امریکا وصهیونیست‌ها، فرصت خوبی است تا جهانیان بدانند قدرت ایران و اسلام فراتر از تصورات آنان است. ملت ایران در این آزمون بزرگ با ایستادگی و همبستگی و حضور شبانه روزی در صحنه بار دیگر نشان دادند که پای آرمان‌های انقلاب اسلامی با تمام توان ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمن خللی در اراده ملت ایجاد کند.

حجت الاسلام والمسلمین سروری گفت: جنگ سختی است، ما رهبرمان را از دست دادیم فرهاندهان وسرداران رشیدمان را از دست دادیم، ما دانش آموزان خردسالان و مردم را از دست دادیم و واقعا لحظات سختی را سپری می‌کنیم، اما باید بدانیم قرآن وعده داده است که پس از هر سختی، آسانی قرار دارد. این وعده الهی را همواره در خاطر داشته باشیم و بدانیم که پیروزی نهایی از آن انقلاب و اسلام است.

وی اضافه کرد: باور به وعده الهی، رمز عبور از سختی‌های این جنگ نابرابر است. مردم عزیز کشور ما در حالی سال را به پایان رساندند که سه مرتبه، مورد هدف حملات آمریکای سفاک و رژیم جعلی صهیونی و تهاجمات ناجوانمردانه مزدوران داخلی آنها قرار گرفته‌اند، در جنگ ۱۲ روزه خرداد در کودتای سخت در دی ماه و جنگ تحمیلی ماه اسفندماه قرار گرفت و شهدای ممتاز و بسیاری را تقدیم مکتب اسلام و نهضت جهانی انقلاب‌اسلامی کرد.

مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه همچنین گفت: البته در این نبرد‌های تاریخ ساز و سرنوشت‌ساز، دلاورمردان جبهه حق و رزمندگان غیور اسلام، با ایمانی استوار و اراده پولادین، حماسه‌هایی جاودان خلق کردند و نشان دادند که وعده خداوند در یاری مجاهدان راه حق، تخلف‌ناپذیر است و مردم نیز در هر سه حادثه، با توکل به خداوند و هدایت امام شهیدمان، شگفتی‌ها آفریدند و به فرمایش رهبر شهیدمان، مبعوث شدند و خوش درخشیدند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار