برداشت انجیر دیم از دومین انجیرستان دیم استان فارس آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۶۲۸۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴ 21 August 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: سطح زیر کشت انجیرستان های دیم شهرستان خفر ۵ هزار و ۵٠٠ هکتار است.

سازگاری با محیط منطقه، کم آب بر بودن و متمرکز بودن این انجیرستان ها، زمینه را برای سرمایه‌گذاری در بخش تبدیلی و بسته بندی فراهم کرده است.

تازه خوری استفاده در صنایع کیک، کلوچه، حلوا، شربت و مربا از کاربرد‌های مهم این میوه است.

برداشت این محصول از اواخر مرداد آغاز شده است و تا اوایل مهر ادامه دارد و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت فصلی شغل ایجاد شده است.

متوسط برداشت این محصول یک تن در هکتار است، اما با توجه به بارندگی‌های اخیر و ایجاد خسارت به این انجیرستان ها، برداشت این محصول به ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار رسیده است.

 

 

برچسب ها: برداشت ، انجیر ، انجیر دیم ، خفر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار