ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر نوید بخش کاهش فقر و سوء تغذیه در جامعه است
کد خبر: ۱۰۷۱۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲ 11 October 2022
به گزارش تابناک مازندران، مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: نیمه نخست امسال 10 هزار و 718 تن شیر خام در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

  محسن علی گل زاده با بیان اینکه شیر یک عنصر کلیدی در بهبود تغذیه و امنیت غذایی محسوب می‌شود، از تولید 10 هزار و 718 تن شیر خام در شهرستان بابل نیمه نخست امسال خبر داد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی شیرخام تولیدی را 942 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شهرستان دارای 10 مرکز جمع آوری شیر است.

 

این مسوول با بیان اینکه از شیر برای تهیه لبنیات هم‌چون خامه، کره، ماست، پنیر، کشک، شیر خشک و بسیاری فرآورده‌های دیگر استفاده می شود، تصریح کرد: ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر نوید بخش کاهش فقر و سوء تغذیه در جامعه است.

 

وی با اشاره به اینکه بیشترِ شیر خام را آب و پس از آن، قندی به نام لاکتوز، پروتئین و چربی تشکیل می‌دهد، گفت: شیر منبع خوبی برای املاح مورد نیاز بدن انسان‌ها چون کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامین های گروه A ،B، ویتامین D و ویتامین C و اسید فولیک است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار