علی نورینژاد اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 3 میلیون و 920 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان سوادکوه شمالی انجام شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوهشمالی با بیان اینکه این تعداد جوجهریزی در 43 واحد فعال مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، افزود: با این تعداد جوجهریزی 7 هزار و 50 تن گوشت سفيد در این شهرستان تولید و به بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه شد.
وی با اشاره به فعالیت 6 واحد مرغ مادر گوشتي و 42 واحد مرغداري گوشتي داراي مجوز در این شهرستان، گفت: به منظور تنظیم و ثبات قیمت گوشت سفید و همزمان با نظارت کارشناسان تنظیم بازار بر توزیع و عرضه گوشت سفید، این مدیریت با نظارت کامل بر واحدهای مرغداری و برگزاری جلسات متعدد با مرغداران بر لزوم تداوم تولید و جوجهریزی تأکید و تمام مرغداران با رعایت فواصل زمانی بین دو دوره پرورش اقدام به جوجهریزی میکنند