طبق یک رسم دیرینه هر ساله در آستانه نیمه شعبان و نزدیک شدن به سال نو اهالی مسجد حضرت رقیه شیراز سمنو را طبخ می کنند.
کد خبر: ۱۰۹۵۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰ 07 March 2023

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: به گفته برهانیان بانی پخت این سمنو امسال بیش از ۲۵ تن سمنو پخت و توزیع شد.
وی گفت: سمنو پر زحمت‌ترین سین هفت سین است که شیرازی‌ها هرساله طی رسمی دیرین با پخت آن به استقبال سال نو می‌روند.

پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه به هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. همه هزینه پخت این سمنو را اهالی محله فضل آباد پرداخت کردند .

 

برچسب ها: پخت ، پخت سمنو
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار