مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان
برداشت پاچ باقلا از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع گیلان آغاز شده است.
کد خبر: ۱۱۱۰۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۰ 19 June 2023

به گزارش خبرنگار تابناک گیلان؛ مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه پاچ باقلا از گیاهان پروتئینی است که گیلانیان هم در تولید و هم مصرف آن رتبه نخست را دارند گفت: ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت پاچ باقلا را از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع خود آغاز کردند.

ابراهیم اکبرزاده پیش بینی کرد: کشاورزان گیلانی تا پایان بهار امسال ۲۰ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان برداشت کنند.

وی افزود: کشاورزانی که نتواستند در فصل بهار پاچ باقلا کشت کنند در پایان تابستان می‌توانند برای کشت این محصول اقدام کنند.

گیلانی‌ها در رشت، تالش، ماسال و آستانه اشرفیه پاچ باقلا کشت می‌کنند.

پاچ باقلا از پرتئین گیاهی مطلوبی برخوردار است و گیلان مهمترین و بزرگترین مصرف کننده پاچ باقلا در کشور است.

از پاچ باقلا در پخت برخی از غذا‌های گیلانی از جمله باقلاقاتق استفاده می‌شود

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار