مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از دو هزار و 400 تن انجیر از باغات شهرستان نی‌ریز برداشت شود که با توجه به خشک‌سالی‌های اخیر این میزان نسبت به سال‌های پُر بارش با کاهش 40 درصدی مواجه است اما در مجموع نسبت به تولید سال گذشته افزایش دارد.
کد خبر: ۱۱۲۰۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸ 16 August 2023

تابناک فارس به نقل از ایانا: علیرضا بصیری ضمن بیان این مطلب از شروع برداشت انجیر نی‌ریز خبرداد و گفت: همه ‌ساله از اوایل مردادماه عملیات برداشت این محصول در باغ‌های دیم شهرستان شروع می‌شود و تا نیمه مهرماه ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه انجیرستان‌های دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است؛ اضافه کرد: قریب به پنج هزار هکتار از اراضی شهرستان به انجیر اختصاص دارد که چهار هزار هکتار آن مثمر است و به دو صورت تازه خوری و خشک به بازار عرضه می‌شود.

به گفته بصیری؛ پیش‌بینی می‌شود بیش از دو هزار و 400 تن انجیر از باغات شهرستان نی‌ریز برداشت شود که با توجه به خشک‌سالی‌های اخیر این میزان نسبت به سال‌های پُر بارش با کاهش 40 درصدی مواجه است اما در مجموع نسبت به تولید سال گذشته افزایش دارد.

وی تاکید کرد: عواملی چون طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گرده‌افشان در عملکرد نهایی محصول تاثیرگذار است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه انجیر نی‌ریز به کشورهای هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود، خاطرنشان کرد: نبود سرمایه‌گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده است که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته‌بندی مناسب از منطقه خارج شود.

 

برچسب ها: برداشت ، انجیر ، نی ریز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار