تصمیم سیاسی بخشدار و شورای بخش تا مرز درگیری بین جوانان و اهالی روستاهای تازه آباد و خیرسر نوشهر پیش رفت که با میانجیگری بزرگان و ریش سفیدان از آن جلو گیری شد/ اعضای شورا و دهیار تازه آباد که بخشی از روستاشان ضمیمه روستای همجوار یعنی خیرسر شده، برای پیگیری موضوع قریب پنجاه بار به ساری و حدود سی بار به تهران رفتند و می گویند اگر این مشکل همچنان ادامه یابد، به همراه اهالی به وزارت کشور می روند.
کد خبر: ۱۴۲۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۳ 10 December 2015
به گزارش تابناک مازندران،روستای تازه آباد  یکی از روستاهای زیبا و زیارتی بخش مرکزی شهرستان نوشهر است.نزدیکی به شهر بندری نوشهر، همجواری با جنگل و شالیزار،  زیبایی آن را دو چندان کرده است.نزدیکی به شهر باعث شده که تازه آباد با جمعیتی بالا، مکانی برای زندگی بسیاری از مردم شود و دارا بودن مکان زیارتی (مرقد امام زاده محمد) جمعیت آن را چند برابر می کند.

این ویژگی ها موجب شد تا وظایف و مسئولیتهای شورای اسلامی و دهیاری این روستا سنگین تر شود.

مدتی است که یک تصمیم شتابزده از سوی بخشدارمرکزی نوشهر باعث شد که شورا و دهیاری تازه آباد با چالش بسیار بزرگی مواجه و بین دو روستای خیرسر و تازه آباد که سالها با حسن همجواری در کنار یکدیگر زندگی می کردند، اختلاف ایجاد شود.

 ماجرا به تعیین حدود مرزی بین دو روستا مربوط می شود؛ بخشداری به جای توجه به قانون و این که مرز بین روستاهای خیرسر و تازه آباد را بنیاد مسکن و مشاوران طرحهای روستایی تعیین می کنند، موضوع را به شورای بخش که در این زمینه هیچگونه مسئولیتی ندارد محول کرد و آنها نیز بدون نظرخواهی از اعضای شورای اسلامی و اهالی روستای تازه آباد و دستگاههای ذی صلاح، با تشکیل جلسه ای یکجانبه بخش زیادی از روستای تازه آباد با را که جمیتی بالغ بر 3000 نفر دارد،  به روستای خیرسر واگذار کردند

* می خواهند ما را از آب و خاک مان جدا کنند

 یکی از اهالی که به شدت از بخشدار مرکزی گله داشت، به خبرنگار ما گفت: من خودم در همین کوچه ای که تازگی ها  قرار است به روستای خیرسر الحاق شود، همراه خانواده ام به مدت سی و اندی سال زندگی می کنم. حتی شناسنامه و آدرس پستی و تمامی امکانات را از دهیاری تازه آباد گرفته ام، ولی امروز می خواهند ما را از آب و خاک مان جدا کنند. گویا شورای خیرسر در شهرستان از قدرت سیاسی و نفوذ خود سوء استفاده می کند.

با چند تن دیگر از اهالی گفت و گو کردیم که بیان داشتند: اعضای شورای خیر سر در ایام انتخابات دوره ی گذشته به منظور گرفتن آرای اهالی این روستا به اختلافات مرزی ساختگی بین دو روستا دامن زدند و با قول و وعده های واهی به مردم از آن در راستای مطامع شخصی استفاده کردند.

پیرمردی هم که یک سند قدیمی در دست داشت،گفت: محوطه ی" امام زاده " نیز جزء مزارع روستای تازه آباد بود که در سالهای بسیار دور از سوی فردی به نام آقای اسلامی برای مزار و دفن اموات روستای تازه آباد وقف شد.

وی در ادامه گفت: ما خودمان را جزئی از روستای تازه آباد می دانیم. اینجا خاک آبا و اجدادی ما است و هرگز زیر سلطه ی روستاهای دیگر نمی رویم و مسئولان نمی توانند بدون در نظر گرفتن حق قانونی ما تصمیم بگیرند.

*به وزارت کشور می رویم

 محمد بیژنی -عضو شورای اسلامی تازه آباد- اظهار کرد: ما در سال اول انتخاب شدن مان به عنوان خدمتگزار مردم کارهای بسیاری مانند آسفالت کوچه ها، بر طرف کردن مشکل آب و برق اهالی، تهیه ی کامیونت برای حمل زباله و خدمات رسانی به زوار امام زاده محمد (ع) ارائه دادیم، ولی طی یک سال و نیم گذشته بر اثرتصمیم بخشدار و شورای بخش تمامی کارهای عمرانی خود را تعطیل و اعضای شورا و دهیاری تمامی وقت خود را صرف مناقشه ی دو روستا و احقاق حق روستای تازه آباد از خیرسر کرده اند.

نائب رئیس شورای روستای تازه آباد گفت: تصمیم سیاسی بخشدار و شورای بخش تا مرز درگیری بین جوانان و اهالی روستا پیش رفت که با میانجیگری بزرگان و ریش سفیدان از آن جلو گیری شد.

وی گفت ما برای پیگیری این موضوع قریب پنجاه بار به ساری وحدود سی بار به تهران رفتیم و اگر این مشکل همچنان ادامه داشته باشد اعضای شورا و دهیار به همراه اهالی برای رفع مشکل و حصول نتیجه به وزارت کشور می روند.

عضو شورای روستای تازه آباد گفت: لازم است عرض کنم که این موضوع به هیچ وجه سیاسی نیست و پیگیری های ما در راستای احقاق حق مردم و قضاوت نسل آینده و فرزندان این روستا نسبت به سرزمین آبا واجدادی شان است.  امروز که ما به عنوان نماینده این مردم در حال خدمتگزاری هستیم وظیفه داریم نسبت به مهمترین موضوع این روستا که مسئله ی آب و خاک است، حساس باشیم.

 وی در ادامه تاکید کرد: ما همچون گذشته در تمامی عرصه ها از انقلاب اسلامی و آرمانهای امام (ره) خالصانه دفاع کرده، همواره مطیع اوامر و فرمایش های مقام معظم رهبری هستیم و بر این امر واقفیم در حالی که کشور در شرایط حساس و انواع فشارهای سیاسی و اقتصادی دشمنان است، حفظ آرامش و انسجام بین مردم اهمیت خاصی دارد، اما اقدام خودسرانه و غیر قانونی شورای روستای خیرسر، بخشدار مرکزی نوشهر و شورای بخش مخصوصا زمانی که به برگزاری انتخابات مجلس نزدیک می شویم، آب در آسیاب دشمن ریختن و موجب ایجاد اختلاف بین مردم است.

این عضو شورای تازه آباد گفت:  اهالی روستای تازه آباد از مسئولان سیاسی شهرستان و استان می خواهند از اقدامات خودسرانه، غیر قانونی و تنش زای شورای اسلامی خیرسر، بخشدار مرکزی و شورای بخش مبنی بر الحاق بخش قابل توجهی از روستای تازه آباد به خیرسر جلوگیری کنند.

مازندنومه
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
سلام خودتون میگویید تازه اباد چطور میشود زمین اجدادی اصلا"خود آقای بیژنی شناسنامه خود را بیاورد و ببیند متولد کجاست پلاک تازه اباد 17 اصلی است بامساحت حدودی 40 هکتار و خیرسر پلاک 20 اصلی است با مساحت حدودی 100 هکتار مبنای کار باید قانون باشد آیا سند اداره ثبت معتبر نیست همچنین کل این زمینهایی را که شما ادعا دارید با مالکیت اولیه فراد خیرسر بوده است و یا میباشد چطور تازه اباد میشود! اگر میتوانید طبق قانون صحبت کنید یا از قانون خبر ندارید در کدام قسمت از وظایف بنیاد مسکن تعیین حدود مرزی وظیفه بنیاد مسکن است طبق اساسنامه و قوانین مجلس به شرح زیر است.
اهداف بنياد مسكن انقلاب اسلامي‌طبق اساسنامه و قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي عبارتند از : ‌
Ø مطالعه و بررسي در زمينه تشخيص و تعيين نيازمندي‌هاي مسكن محرومان اعم از روستايي و شهري و فراهم آوردن موجبات اجراي آن با مشاركت، همكاري و خودياري مردم و دستگاههاي مختلف
Ø تهيه طرح مجتمع‌هاي زيستي و واحدهاي مسكوني ارزانقيمت و اجراي آنها به طور مستقيم يا با مشاركت مردم و همكاري دستگاههاي ذيربط در روستاها و شهرها
Ø تهيه زمين مورد نياز طرح‌ها و پروژه‌هاي بنياد و آماده سازي آنها
Ø كمك در جهت تأمين مصالح ساختماني كشور از طريق تهيه، توليد و توزيع
Ø تهيه طرح‌هاي‌هادي و اصلاح معابر در روستاها با هماهنگي دستگاههاي ذيربط و اجراي آن با مشاركت مردم از محل اعتبارات مصوب واگذاري دولت
Ø تهيه و ارايه طرحهاي لازم براي بازسازي مناطق آسيب‌ديده در اثر جنگ، سيل، زلزله و ساير سوانح طبيعي و اجراي آنها با مشاركت مردم و هماهنگي با سازمان‌ها و دستگاههاي ذيربط
Ø مطالعه و برنامه ريزي و اجراي مصوبه دولت مبني بر ساخت دو ميليون واحد مسكوني روستايي طي دو برنامه پنج ساله توسعه كشور (ساخت سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسكوني روستايي(
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
ببینم چگونه از انقلاب و آرمانهای آن دفاع کردید که ... اصلا" با فرض جمعیت 3000 نفری مسجد شما چرا 50 مترمربع است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۳
از خودتان حرف در میاورید کدام درگیری مگر قانون نیست یا قانون را قبول ندارید اگر قانون را قبول نداری بحث دیگری است .کدام ریش سفید محلتان گفت این زمینهای شماست اگه میتونی اهالی رو جمع کن برن تهران! یا تمکین قانون کن و از تریبون صحبت نکن بلکه با مدارک حرف بزن.
toork
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۳
همه جای ایرانو اقا زادها گرفتند،،این امام زاده مال شما،،
مرصاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
نحوه و عوامل تعیین حدود و ثغور مرزی شامل : 1 - مردم : مردم در تعیین شرنوشت خود نقش اصلی را دارند مردمی که نوع حکومت ، رهبری از طریق مجلس خبرگان ، ریس جمهور ، نمایندگان مجلس را انتخاب میکنند آیا نمیتوانند محل سکونت را خودشان انتخاب کنند . مردم چنان نقش مهمی دارند که قسمتی از کشور اکراین به نام کریمه مردمش خواستار الحاق به روسیه شدند که مجامع بین المللی رفراندم را برای ایفای نقش مردم برگزیدند چگونه است مردم 30 سال در روستایی زندگی کنند ولی نظر آنها برای الحاق اجباری به روستای دیگر گرفته نشود
2- حوزه انتخابیه : طی چند دوره انتخابات مختلف در کشور صندوقهای اخذ آرا در امامزاده محمد تازه آباد به عنوان اخذ آرای اهالی همین محل در نظر گرفته شد و مهمتر اینکه شورای فعلی روستای تازه آباد منتخبین همین مردم هستند آیا به گفته بنیانگذار انقلاب اسلامی (ره) که میفرمایند میزان رای مردم است در این مورد فرق میکند و میزان خودخواهی برخی افراد است .

3- سر شماری نفوس و مسکن : سازما مدیریت و برنامه ریزی بر اساس حدود و ثغور هر روستا مبادرت به اخذ آمار از روستاهای کشور میکند بر اساس تمام سر شماری های به عمل آمده توسط این سازمان نقاط اختلافی به عنوان روستای تازه آباد مورد سرشماری قرار گرفت و تغییر این مهم غیر قابل تصور است ( اسناد این امر و نقشه های ترسیمی موجود است )

4ـ ثبت احوال : اگر مناقشه دو روستا بر سر زمینهای خالی از سکنه بود موفقیت با روستایی بود که سند ثبتی ارائه نماید ولی زمانی که مردم به عنوان تازه آباد ملک خریدار ی و از همین دهیاری مجوز ساخت دریافت و خدمات گرفته و طی دهه ها زندگی در این روستا شناسنامه و اسناد مهم خود را با آدرس این روستا تنظیم کردند چگونه قابل تغییر است

5 ـ خدمات بهداشت و درمان :
همه ساکنان مناطق مورد ادعا در خانه بهداشت روستای تازه اباد دارای پرونده خانوار میباشند و تغییر این امر نه تنها محال بلکه مضحک میباشد
6- مزار :
هر محل مزار اختصاصی خود را دارد آیا با وجود وقف نامه رسمی مبنی بر وقف محوطه امامزاد ه به عنوان مزار روستای تاه آباد باز ادعای روستای همجوار محلی از اعراب دارد ؟
6ـ خدمات روستایی :
تمامی خدمات در مناطق مورد ادعا از سوی دهیاری تازه آباد داده شد و پروندههای پروانه ساخت در این دهیاری بایگانی و بودجه های طرح هادی در مناطق فوق بر اساس روستای تازه آباد مصوب گردید در ثانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مازندران کتبا خواستار باقی ماندن مناطق ادعایی به عنوان روستای تازه آباد شد
و ...
مرصاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
قانون تعاریف محدوده و حریم شهر، روستا و شهرک و نحوه تعیین آنها
تبصره 3 ماده 3- محدوده روستاهای فاقد طرح هادی، با هماهنگی شورای اسلامی روستا توسط
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در قالب بافت مسکونی روستا پیشنهاد گردیده و به تصویب
مراجع قانونی مربوطه در استان ماده 7 - محدوده روستا بر اساس طرحهای هادی روستایی و تغییرات بعدی آنها توسط
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مربوط به صورت قابل انطباق بر عوارض طبیعی یا
ساخته شده ثابت، همراه با مختصات جغرافیایی نقاط اصلی تعیین و به تصویب مرجع تصویب
کننده طرح هادی روستایی میرسد. این محدوده حد اکثر ظرف مدت سه ماه پس از تصویب،
توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مربوط تدقیق شده و به امضای فرماندار شهرستان
مربوط جهت اجراء به دهیاری و دستگاههای اجرایی ذی‌ربط ابلاغ میشود. میرسد.
فاو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
سلام خدماتی که ادعا دارید به لطف حکومت جمهوری اسلامی است و نه شما! نکنه که شما گاز رو از عسلویه آوردید و برق را خود تولید میکنید که اگر اینطوری باشد دست مریزاد!
اگر شما ادعای وظایف بنیاد را تعیین حدود مرزی میدانی باید به اساسنامه آن توجه کنی
اگر کار بنیاد رو قبول داری پس چرا سندهایی را که بر اساس ماده 133 داده است با پلاک 20 اصلی میباشد نه پلاک اصلی تازه اباد
در خیابان منتهی به روستاهای اطراف عقب نشینی شده است که با مالکیت افراد تازه اباد نبوده است اگر شوراقدرت دارد از زمینهای خود اهالی تازه اباد کوچه های داخل محل خود را تعریض کند! عوارض طبیعی برای مرز بین این دو روستا کجاست نکنه جاده آبی که در این 15 سال اخیر احداث شده است میباشد. در مورد تعیین حد روستا که فرماندار ابلاغ میکند براساس نظر کدام شوراست.
برای این افرادی که شناسنامه صادر شده است یکی را که داخل شناسنامه آن متولد تازه اباد ذکر شده است را پیدا کن!
در مورد مزار روستاها روستاهای بزرگی مثل دزدک ملکار و... مزار ندارند سازمان اوقاف اون وقف نامه ای را که ادعا دارید را باطل کرد
اصلا" با فرض اینکه کلآ محدوده اختلافی تازه اباد باشد افراد قدیمی محل اجازه دفن این افراد جدید را در زمان مرگ به انها در محوطه امامزاده میدهند؟
اگر موافقت اهالی را بگیری اوقاف اجازه میدهد! امامزاده دارای سند است و شورا اگر میتواند در کار آن دخالت کند! اصلا" امامزاده که بحثی نیست همه مخلص اونیم.
بحث سر زمینهای دو روستاست نه امامزاده!
بنچاق این زمینها به نام کدام محل است اسناد اولیه فروش زمین آدرس را کجا داده است؟
خیبر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
30 سال سکونت! پس عکس هوایی سال 73 رو از سازمان نقشه برداری بگیر ببین اصلا" ان زمینها مسکونی بودند یا کشاورزی ؟
میثم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۲
چرا از مردم نظر خواهی نمی شود مگه نه اینکه مردم در تعیین سرنوشت خود مختارند؟
یوسف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۵
درود بر شورای تازه آباد مردانه در مقابل زیاده خواهی بعضی خود خواه ایستادگی کردید مردم قدر این زحمات رو میدانند شما شورای مردمید نه اراضی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار