سردار "حاجي محمد مهديان نسب" گفت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان همدان در پي خبري از فعاليت يکي از قاچاقچيان حرفه اي در امر تهيه و توزيع مواد مخدر مطلع و دستگيري نامبرده را در دستور کار خود قرار دادند.
کد خبر: ۱۴۷۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲ 19 December 2015

کشف 83 کيلوگرم ترياک زير بار صيفي جات


فرمانده انتظامي استان از کشف 83 کيلوگرم ترياک توسط ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.

سردار "حاجي محمد مهديان نسب" در تشريح اين خبر گفت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان همدان در پي خبري از فعاليت يکي از قاچاقچيان حرفه اي در امر تهيه و توزيع مواد مخدر مطلع و دستگيري نامبرده را در دستور کار خود قرار دادند.

وي افزود: درتحقيقات گسترده پليسي مشخص شد نامبرده در پوشش هاي مختلف اقدام به تهيه و توزيع مواد مخدر در اوزان بالا از استان هاي مرکزي به استان هاي غربي کشور مي نمايد که ماموران در اجراي طرح کنترل محورهاي مواصلاتي وي را حين انتقال مواد مخدر در پوشش صيفي جات شناسايي و نسبت به دستگيري آن در ورودي شهر همدان اقدام کردند.

اين مقام انتظامي در ادامه اظهار داشت: طي يک عمليات پليسي يک دستگاه خودرو وانت پيکان موصوف حامل بار صيفي جات متوقف و در بازرسي از آن مقدار 83 کيلوگرم ترياک کشف و يک نفر قاچاقچي مواد مخدر دستگير شد .

سردار مهديان نسب بيان داشت: در ادامه اين اقدام عملياتي ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر به يک دستگاه خودروي زانتيا مشکوک و جهت بررسي آن را متوقف کردند که در استعلام به عمل آمده مشخص شد خودرو موصوف سرقتي مي باشد که اين خودرو نيز توقيف و سارق آن دستگير شد.

فرمانده انتظامي استان اعلام داشت: نقش و تعامل اطلاعاتي مردم موجب شده که امروز پليس مبارزه با مواد مخدر داراي اشراف اطلاعاتي مطلوبي در سطح استان باشد و با تکيه بر اين اعتماد و تعامل مردم عرصه را بر قاچاقچيان مواد مخدر تنگ نموده و استمرار تعامل و ارتباط با مردم يکي از اولويت هاي پليس مبارزه با مواد مخدر مي باشد.


کلاهبرداري تبليغاتي در شبکه هاي اجتماعي

رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات استان در خصوص کلاهبرداري تبليغاتي در شبکه هاي اجتماعي هشدار داد.

سرهنگ "اکبر اميني" در خصوص نحوه اين گونه کلاهبرداري ها، گفت: اخيراً در شبکه هاي اجتماعي پيامي براي مخاطبان ارسال مي شود مبني بر اينکه شماره تلفن شما انتخاب شده است و شما برنده جوايز ارزنده زير شده ايد:

يک عدد مرسدس بنز به ارزش ... يک عدد گردن بند الماس به ارزش ... بعد از اين شروع وسوسه انگيز و در اختيار گذاشتن کد رهگيري از مخاطب در خواست مي شود که با شما تلفني که در متن پيام درج شده است براي دريافت جايزه خود تماس بگيرند. در ادامه براي تحريک هر چه بيشتر اخطار داده مي شود که اگر تا 24 ساعت آينده تماس نگيريد جايزه شما به شخص ديگري منتقل مي شود.

در واقع اين تبليغات مربوط به شبکه هاي ماهواره اي خارج از کشور است که براي فريب و کلاهبرداري از هموطنان شماره هايي را در اختيار آنها قرار مي دهند. وقتي شخص با اين شماره ها تماس مي گيرد اپراتور با هيجان خاصي شروع به معرفي جوايز و چگونگي نحوه شرکت در اين بخت آزمايي مي کند و هزينه هاي اين تماس به حساب هموطنان اضافه مي شود.

با قراردادي که بين شرکت مخابراتي ارائه دهنده اين گونه خدمات و شبکه هاي ماهواره اي منعقد شده است سود حاصل از اين تماس ها بين شرکت ارائه دهنده خدمات مخابراتي و شبکه هاي ماهواره اي تقسيم مي شود. اينگونه شرکت ها خارجي هستند و دسترسي به آنها براي شاکيان مقدور نيست.

براي جلوگيري از اين کلاهبرداري ها، هموطنان به هيچ وجه نبايد فريب اينگونه تبليغات اغوا کننده و فريبنده را بخورند و در دامي که اينگونه شيادان براي آنها تدارک ديده اند گرفتار شوند. و ديگر اينکه فضاي مجازي به خصوص شبکه هاي اجتماعي مکان مناسبي براي اعتماد به افراد ناشناس و تبليغات ناشناس نيست.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار