مدیرکل گمرکات استان ایلام تفکر بازارچه ای را مهمترین معضل در روند صادرات کالا از مرز بین المللی مهران به کشور عراق دانست.
کد خبر: ۱۴۹۳۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶ 22 December 2015
مدیرکل گمرکات استان ایلام تفکر بازارچه ای را مهمترین معضل در روند صادرات کالا از مرز بین المللی مهران به کشور عراق دانست.

به گزارش تابناک ایلام ؛خلیل حیدری گفت: بسیاری از تجار و بازرگانان کالاهای خود بویژه در زمینه محصولات کشاورزی را بدون در نظر گرفتن بازار عراق به صورت فله ای به مرز مهران منتقل می کنند در حالیکه امروزه کمتر مشتری کالاها را به این صورت خریداری می کند.
وی افزود: این کالاها بدلیل معطلی در گمرک و نبود مشتری در آنسوی مرز کیفیت خود را از دست داده، فاسد شده و ارزش خود را از دست می دهند و همین موضع باعث می شود قدرت ریسک و چانه زنی از تاجر ایرانی گرفته شد و سود واقعی نصیب دلالان و واسطه گران شده و تولید کننده واقعی در این میان متضرر شود.
مدیرکل گمرکات ایلام بر لزوم ایجاد مراکز نگهداری و بسته بندی محصولات در استان تاکید کرد و یادآور شد: بدون شک با ایجاد این مراکز ماندگاری این محصولات نیز بیشتر و تجار عراقی رغبت و تمایل بیشتری برای خرید محصول داشته و سود واقعی نصیب شرکت های تولیدی ایرانی خواهد شد.
حیدری ادامه داد: مجموعه مدیریتی استان و بویژه سازمان صنعت، معدن و تجارت باید ضمن شناسایی بازار و محصولات مورد نیاز عراق، باید با ایجاد صنایع مرتبط در استان زمینه افزایش صادرات تولیدکنندگان بومی را فراهم کنند.
وی تاکید کرد: کشور عراق دارای بازار بکر و دست نخورده با قابلیت های سرمایه گذاری فراوان است لذا گمرگ استان ایلام برای ارائه هر نوع خدمات به فعالان اقتصادی به خصوص شرکت های دانش بنیان و تسهیل در صادرات خدمات فنی و مهندسی و انجام فعالیت های تجاری و اقتصادی آمادگی کامل دارد.
مدیرکل گمرک ایلام با اشاره به وجود هفت مرز رسمی برای صادرات کالاهای کشورمان به عراق گفت: مهران بدلیل وجود امنیت در آن سوی مرزها، امن ترین مرز برای صادرات کالا و تردد مسافر به کشور عراق محسوب می شود.
وی خرید و راه اندازی دستگاه ایکس رای خودرویی برای کنترل محموله های صادراتی و گمرگی، راه اندازی سیستم اظهار از راه دور برای فعالان تجاری، دریافت گواهینامه های IMS، ایزو 9001، 14001، 18001 و نظام آراستگی اداری محیط کار را از دیگر فعالیت های این اداره کل به منظور تسهیل در روند صادرات کالا از گمرک مهران اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، در هشت ماه سال 94 در مجموع 887 میلیون دلار انواع کالا از مرز مهران صادر شد که در مقایسه با سال گذشته 22 درصد افزایش را نشان می دهد.
سال گذشته نیز بیش از یک میلیارد و 295 میلیون و 823 هزار دلار کالا از مرز مهران به عراق صادر شد که در مقایسه با سال ماقبل 42 درصد افزایش یافت.
روزانه بیش از 500 دستگاه کامیون و تریلر محموله های کالا را از نقاط مختلف کشور به گمرک مهران در 85 کیلومتری جنوب ایلام منتقل تا پس از سیر مراحل قانونی از این طریق به کشور عراق صادر شود./م

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار