کد خبر: ۱۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۰ 30 January 2015

به گزارشخبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛جلال بهجو مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: از ابتدای امسال 20 تن گوشت بوقلمون در جهرم تولید شده است.

وی ادامه داد: 50 نفر در شهرستان جهرم در پرورش بوقلمون فعالیت می کنند.

این مسوول با بیان اینکه سالانه از هر قطعه بوقلمون 10 الی 12 کیلوگرم گوشت قرمز تولید می شود افزود: این تولیدات به داخل و خارج از شهرستان ارسال می شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار