معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به فعالیت ۳۲۱ واحد مرغداری گوشتی در قم، گفت: ۱۵ درصد تولید گوشت مرغ در این استان مازاد بر نیاز است.
کد خبر: ۱۸۹۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۹ 28 February 2016
به گزارش تابناک قم، حسین علی بیگی اظهار داشت: با توجه به حضور کار‌شناسان دامپروری به عنوان مدیر فنی تولید و ناظرین بهداشتی در واحدهای مرغداری و نظارت لازم بر کیفیت نهاده‌ها و خوراک طیور و سایر مراحل پرورش و همچنین تولید مرغ در محیط‌های دارای شرایط و ضوابط مورد تأیید این معاونت و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و کنترل لازم در کشتار، بسته بندی، حمل و نقل و توزیع و بالا بودن دانش فنی مرغداران گوشتی استان مرغ تولید شده از لحاظ کیفی استاندارد وجود دارد.

وی گفت: از آنجایی که سن کشتار مرغ یکی از عوامل موثر در بهبود شاخص‌های اقتصادی تولید، افزایش بهره وری، کاهش ضایعات و بهبود کیفیت گوشت مرغ است این معاونت با توجه به ملاحظات سلامت جامعه کاهش سن کشتار که پرورش مرغ ۴۲ روزه است و به دنبال آن کاهش وزن کشتار مرغ زنده را از اولویت‌های خود در سال جاری و سال آینده قرار داده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد: در سال‌های اخیر در ایران شاهد پخش شایعاتی مبنی بر استفاده از هورمون در پرورش طیور بوده‌ایم که متأسفانه برخی اظهار نظرهای غیر مسئولانه و دور از هرگونه شناخت تولید و صرفا به منظور تشویش اذهان عمومی به این مسئله دامن زده است.

وی ادامه داد: دلیل اصلی افزایش بسیار زیاد سرعت رشد جوجه‌های گوشتی، تغذیه صحیح و مناسب، رعایت اصول بهداشتی، سالن‌های مناسب پرورش و از همه مهم‌تر اجرای برنامه‌های اصلاح نژادی و توان ژنتیکی مرغ بوده که در طی سالیان دراز سن کشتار مرغ را از ۶۰ روز به ۴۰ روز کاهش داده است.

علی بیگی بیان کرد: استان قم دارای ۳۲۱ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۶ میلیون و ۲۸ هزار و ۸۰ قطعه با تولید بیش از ۳۲ هزار تن در سال است که به منظور کنترل تولید و تنظیم بازار مرغ گوشتی، جهت جوجه ریزی ماهیانه سقف فعالیت در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: با توجه به میزان مصرف، جوجه ریزی ماهیانه استان حداکثر یک میلیون و ۲۷۰ هزار قطعه است اما در برخی از ماه‌های سال به دلیل کاهش جوجه ریزی صادرات گوشت مرغ نداشته‌ایم.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم گفت: بر اساس جوجه ریزی ماهیانه صورت گرفته و میزان مصرف به طور میانگین ۱۵ درصد از تولید گوشت مرغ استان مازاد بر نیاز استان قم بوده و به خارج از استان صادر می‌شود.
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار