وی افزود: در طرح نوروزی که از 15 اسفندماه سال قبل شروع شد، تا هفتم فروردین سال جاری بازرسان از 11 هزار واحد صنفی در سطح استان بازرسی کردند.
وی عمده شکایت مردم از گرانفروشان را مربوط به صنف خبازی، مرغ فروشی، عرضه خشکبار و رستوران ها اعلام کرد.
در طرح نوروزی نظارت وبازرسی که از 15 اسفندماه 94 شروع و تا 15 فروردین امسال نیز ادامه دارد، 300 بازرس با صنعت، معدن و تجارت مازندران همکاری می کنند.
در این استان حدود 150 هزار واحد صنفی وجود دارد که به طور میانگین برای هر 20 نفر در این استان یک واحد صنفی فعالیت دارد که این سرانه در سطح کشور بین 34 تا 50 واحد صنفی و در سطح بین المللی برای هر 300 نفر یک واحد است.
کارشناسان اقتصادی دلیل اصلی گرانی قیمت کالا و خدمات در این استان را ناشی از تعدد واحدهای صنفی و کم تعداد بودن واحدهای صنفی بزرگ به خصوص فروشگاههای زنجیره ای می دانند.