نظرپور با بیان اینکه 500 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 9 میلیون قطعه در استان همدان وجود دارد، خاطرنشان کرد: در سال 94 واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان 23 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در 2.5 دوره داشته‌اند.
کد خبر: ۲۲۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹ 03 May 2016
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: زنجیره مرغ استان همدان امسال به بهره‌برداری می‌رسد .

"محمدنظرپور" در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تکمیل کشتارگاه زنجیره مرغ همدان نیازمند 5 میلیارد تومان تسهیلات است، اظهار کرد: خوشبختانه کشتارگاه این زنجیره درحال احداث است و تا کنون بیش از60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با تخصیص اعتبار لازم امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پیگیری مستمر بر ای تکمیل زنجیره مرغ در استان، تصریح کرد: در ارتباط با ایجاد زنجیره مرغ در استان استاندار همدان حمایت خوبی داشته و تسهیلات در شرف اخذ است.

وی یادآور شد: احداث کشتارگاه در قالب زنجیره مرغ دارای توجیه است و امیدواریم با تخصیص اعتبار مورد نیاز این زنجیره امسال کامل شود.

تولید 60 هزار تن گوشت مرغ درسال گذشته

نظرپور با بیان اینکه 500 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 9 میلیون قطعه در استان همدان وجود دارد، خاطرنشان کرد: در سال 94 واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان 23 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در 2.5 دوره داشته‌اند.

معاون بهبود تولیدات دامی بیان کرد: سال گذشته 60 هزار تن گوشت مرغ در استان همدان تولید شد و یکی از اولویت‌های  امسال تولید مرغ سایز و استاندارد است به‌طوریکه مرغ‌های تولیدی وزنی بیش از هزار و 800 گرم نداشته باشند.

وی با تاکید بر تولید مرغ سایز در سال‌جاری عنوان کرد: تولید مرغ سایز و استاندارد هم به نفع تولیدکننده و هم به نفع مصرف‌کنندگان خواهد بود به‌طوریکه دوره فعالیت و جوجه‌ریزی واحدها از 2.5 دوره به 6 دوره افزایش می‌یابد و از طرفی قیمت تمام شده مرغ کاهش خواهد یافت.

وی اظهار کرد: با توجه به بحث کنترل و مدیریت تولید مرغ در استان همدان امسال نیز به میزان سال گذشته تولید گوشت مرغ در نظر گرفته شده است چرا که درصورتی‌که تولید افزایش یابد تولیدکنندگان متضرر خواهند شد البته در صورتی‌که زمینه صادرات مرغ مازاد در استان فراهم شود می‌توان به مرغدار اجازه افزایش تولید داد.

تولید 27 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان

نظرپور با اشاره به اینکه در سال گذشته 27 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید شد، گفت: در استان همدان 370 هزار رأس گاو وگوساله و یک میلیون و 400 هزار رأس دام سبک وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی یادآورشد: درحال حاضر 350 واحد پرورش گاوشیری با ظرفیت 25 هزار رأس دام مولد در استان همدان فعالیت دارند که به همین میزان واحد گوساله‌پروری در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در تولید گوشت قرمز محدودیتی وجود ندارد، افزود: با توجه بارش‌های خوب و وضعیت مناسب مراتع امکان افزایش تولید گوشت قرمز در استان وجود دارد به‌طوریکه پیش‌بینی می‌شود تولید گوشت قرمز در سال‌جاری به 28 هزار تن نیز برسد.

بروز خسارت 600 میلیون تومانی به بخش دام استان

وی با اشاره به اینکه  در سال گذشته 170 هزار تن شیر خام در استان همدان تولید شد، اظهار کرد: در بارندگی‌های اخیر و بروز سیل در برخی از نقاط استان متأسفانه خساراتی به واحدهای دامی وارد شد به‌طوریکه براساس برآورد صورت گرفته 600 میلیون تومان خسارت به واحدهای روستایی استان همدان وارد شده است.

نظرپور میزان کلنی‌های زنبور عسل استان همدان را 180 هزار کلنی دانست و ادامه داد: خوشبختانه خسارتی به زنبورداری‌های استان وارد نشده و تلفاتی در اثر بارش نداشتیم.

تولید 1750 تن عسل در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی با بیان اینکه سرانه مصرف عسل در استان همدان 600 گرم است، تصریح کرد: در سال گذشته هزار و 750 تن عسل در استان همدان تولید شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار