کد خبر: ۲۴۹۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸ 21 June 2016

مدیر کل دامپزشکی سیستان وبلوچستان گفت: 4هزار و 629کیلوگرم انواع فرآورده دامی در هفته دوم ماه مبارک رمضان در استانمعدوم شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه سیستان وبلوچستان مهدی حسینی اظهار کرد: تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی در تمامی مراحل تولید اعم از کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی، توزیع و عرضه انجام می شود.

وی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک بین دام و انسان از طریق فراورده های خام دام به ویژه با شروع فصل گرما احتمال شیوع بیماری ها افزایش می یابد.

وی از افزایش تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را در ایام گرما خبر داد و خاطر نشان کرد: شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را منحصرا از قصابی ها و مراکز مجاز عرضه محصولات پروتئینی تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

وی ضمن تاکید بر اینکه خطر انتقال بیماری های مشترک نظیر بیماری انفولانزای فوق حاد پرندگان نیز از طریق مصرف گوشت آلوده طیور کمتر از بیماری های منتقله از دام نیست افزود: تهیه گوشت مرغ به صورت بسته بندی شده کشتار روز یا منجمد با حفظ شرایط بهداشتی بهترین راه پیشگیری از این بیماری های است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار