یک نفرولوژیست با اشاره به اینکه نمک عامل اصلی ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون است، اظهار کرد: افزایش فشار خون، ابتلا به سنگ کلیه و آسم از عوارض استفاده بیش از حد نمک طعام است.
کد خبر: ۳۱۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴ 06 May 2015
دکتر محمدرضا عباسی در گفت و گو با ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه نمک از ترکیب سدیم و کلر تشکیل شده است، گفت: 90 درصد نمک طعام حاوی سدیم است اما اگر هر ماده دیگری به جای سدیم در این ترکیب قرار گیرد خواص نمک امروزی از بین می رود.

وی تصریح کرد: نیاز روزانه بدن انسان به نمک 0.5 گرم است اما شواهد نشان می دهد که انسان ها بیش تر از مقدار تعیین شده از این ماده استفاده می کنند، بنابراین مصرف بیش از حد نمک طعام می تواند افراد را دچار عوارض جبران ناپذیری کند.

این نفرولوژیست افزایش فشار خون، ابتلا به سنگ کلیه و آسم را از عوارض استفاده بیش از حد نمک طعام دانست و خاطرنشان کرد: تمام افراد به این اصل آگاهی دارند که شایع ترین مرگ ها به علت ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است اما مشاهده شده که اکثر آنان دارای فشار خون بالا بوده اند بنابراین نمک می تواند یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماری های قلبی ،عروقی و افزایش فشاز خون باشد.

عباسی در پایان با تاکید به اینکه باید از مصرف بیش از حد نمک پرهیز کرد، یادآورشد: یک چهارم افراد کره  زمین دچار فشار خون بالا هستند. مطالعات زیادی در خصوص بررسی علت افزایش فشار خون افراد صورت گرفته است اما بر اساس نتایج آخرین آزمایش ها که بر حیوانات هم صورت گرفته است، نمک به عنوان یکی از عوامل اصلی در افزایش فشار خون شناخته شد.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار