مطالعه جدید نشان می دهد؛
به گفته محققان، برخی کودکان متولدشده از مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید بیش از حد میانگین در معرض ابتلا به صرع قرار دارند.
کد خبر: ۳۳۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴ 21 November 2016
محققان بیمارستان دانشگاه کپنهاگ دانمارک دریافته اند کودکان متولدشده از مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی یک سوم کودکان دیگر در معرض ابتلا به صرع تا سن ۴ سالگی هستند.

طبق یافته های این مطالعه، ریسک بیماری صرع تا سنین بالاتر دوره کودکی در این گروه از کودکان یک چهارم بیشتر است.

با این حال محققان عنوان می کنند با وجود این ارتباط هنوز احتمال بروز صرع پایین است.

به گفته آن لیلور رم، سرپرست تیم تحقیق، «در مطالعه حدود ۲ میلیون کودک، اکثریت کودکان متولدشده از مادران مبتلا به آرتریت روماتوئید مبتلا به صرع نشدند.»

وی در ادامه می افزاید: «یافته های ما این احتمال را افزایش می دهد که زمانیکه یک زن مبتلا به آرتریت روماتوئید باشد، شرایط موجود در رحم ممکن است مغز جنین را در مقابل بیماری صرع آسیب پذیرتر کند.»

آرتریت روماتوئید یک بیماری خودایمنی است که در آن، سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادی هایی تولید می کند که به مفاصل حمله می کنند. بیماری صرع هم یک اختلال ناشی از فعالیت الکتریکی مختل شده در مغز است.

یافته ها مبتنی بر گزارش سلامت بیش از ۱.۹ میلیون کودک دانمارکی است. این کودکان بین سال های ۱۹۷۷ تا ۲۰۰۸ بدنیا آمده بودند. در حدود ۱۳۵۰۰ تن از آنها دارای مادر مبتلا به آرتریت روماتوئید بودند. در حدود ۶۳۰۰ نوزار هم دارای پدر مبتلا به این بیماری بودند.

در طول ۱۶ سال پیگیری وضعیت این افراد مشخص شد که بیش از ۳۱ هزار کودک از کل گروه مبتلا به بیماری صرع شده بودند.
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار