رئیس انجمن متخصصان علوم غذایی ایران گفت: روزه داران در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه مصرف نکنند.
کد خبر: ۴۳۴۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ 01 June 2017
به گزارش تابناک رضوی، محمد حسین عزیزی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: با توجه به گرمای هوا و طولانی بودن روز‌ها بهتر است روزه داران برای کاهش تشنگی در طول روز در فاصله افطار تا سحر از میوه، سبزیجات، آلو و انجیر استفاده کنند.

وی گفت: مصرف زیاد مایعات تأثیری در کاهش تشنگی در طول روز ندارد، چون این مایعات بعد از مدت زمان کوتاهی دفع می‌شود.

عزیزی با اشاره به اینکه روزه داران در ماه رمضان زولبیا و بامیه مصرف نکنند افزود: مصرف غذا و خوراکی‌های چرب و شیرین در ماه مبارک رمضان توصیه نمی‌شود و بهتر است روزه داران از غذاهایی که خودشان در خانه درست می‌کنند مانند شیر برنج و یا شله زرد استفاده کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار