معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: در بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس یک هزار و 767 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در استان ایلام کشف و معدوم شد.
کد خبر: ۴۳۶۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۱ 07 June 2017
به گزارش تابناک ایلام ؛ راضی ناصری فر اظهار کرد: به منظور کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی، بهداشت مواد غذایی، کنترل دخانیات، بهداشت آب و استخرهای شنا در ساعات اداری، غیراداری و روزهای تعطیل در حال اجرا است.
 
وی افزود: با توجه به گرم شدن هوا و قرار گرفتن ما مبارک رمضان در فصل تابستان و شیوع بیماری های عفونی روده ای در مکان های تهیه و توزیع دسته جمعی غذا برنامه تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز و اماکن با هماهنگی، اطلاع رسانی و اجرای برنامه های آموزشی برابر دستور العمل با حضور فعال رسانه های عمومی و روابط عمومی دانشگاه ها در دستور کار قرار دارد.

وی به مداومت و استمرار گشت زنی ها مشترک با تعزیرات حکومتی و اماکن نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: امسال در مجموع 528 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی، عمومی و بهداشت مواد غذایی در استان توسط تیم های بازرسی و نظارت مرکز بهداشت انجام شده است.

وی یادآور شد: از این میزان بازرسی 319 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 121 مورد بازرسی از اماکن عمومی حساس از جمله مساجد و اماکن متبرکه و 88 مورد نیز بازرسی از اماکن بین راهی است.

وی گفت: این فعالیت ها توسط 98 نفر از بازرسان بهذاشت محیط در قالب اکیپ های 2 نفره از ساعت 8 صبح تا 22 شب پایش و نظارت می شوند.

به گفته وی 651 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، 163 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی، 119 مورد نمونه برداری مواد غذایی و 957 مورد نیز آموزش متصدیان و کارگران مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس صورت گرفته است.

ایلام دارای 6 هزار و 576 مرکز عرضه و توزیع مواد غذایی است که در این طرح توسط پرسنل مرکز بهداشت استان مورد بازرسی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده تخلف با آنان برخورد جدی صورت می گیرد./م

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار