رئیس بیمارستان امام رضا (ع) از برگزاری اولین کنگره بین‌المللی طب مکمل جایگزین در مهر ماه جاری خبر داد و گفت: نیازمند 4 هزار پزشک طب سنتی در کشور هستیم.
کد خبر: ۴۶۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳ 10 June 2015
عبدالله بهرامی در نشست خبری نخستین کنگره بین‌المللی طب مکمل جایگزین اظهار کرد: برای درمان بیماری‌های مزمن، طب جدید کاری نمی‌تواند انجام دهد و از سوی دیگر طب‌های جدیدی در دنیا امروز به وجود آمده که مردم با مراجعه کردن به آنها بیماری خود را درمان می‌کنند.

وی بیان کرد: کشور ما که خاستگاه طب سنتی است و چین نیز سابقه چند هزار ساله در این زمینه دارد و این کشور در زمینه طب سنتی به خوبی کار کرده به طوری که در بیمارستان‌های آنها در کنار طب نوین از طب سنتی استفاده می‌شود.

رئیس بیمارستان امام رضا (ع) تصریح کرد: بیش از 100 رشته طب مکمل در دنیا وجود دارد اما رشته‌هایی که مورد تایید وزارت بهداشت قرار دارند شامل کاریو پراکتیو، نسترو پاتیا و طب سنتی کشور بوده که در کنار طب سوزنی چین به رسمیت شناخته می‌شوند و دارای مجوز نیز هستند.

بهرامی عنوان کرد: باید با برنامه‌ریزی طب جامع را در کشور داشته باشیم و در این راستا کنگره نخستین کنگره بین‌المللی طب مکمل جایگزین در 15، 16 و 17 مهر ماه برگزار می‌شود. باید 4 هزار پزشک طب سنتی در کشور داشته باشیم اما هنوز نتوانسته‌ایم به سازمان بهداشت جهانی ارجاع دهیم که در ایران نیز قابلیت طب سنتی وجود دارد.

حمید بهرامی، دبیر علمی کنگره طب سنتی نیز در ادامه اظهار کرد: در 10 سال گذشته وقتی زمینه فراهم شد که چین طب سنتی را فراگیر کند ما نیز به دنبال تعامل با چین بودیم و برای پیاده‌کردن این طب بهترین مکان برای آموزش دانشگاه بود در نتیجه برای برقراری ارتباط نوین و سنتی اقدام کردیم.

وی افزود: با ورود چهره‌های بین‌المللی در این کنگره در تجارب خود از آنها استفاده می‌کنیم و همچنین کمیته‌های اجرایی متشکل از 15 نفر در دانشگاه‌های مختلف تشکیل شده و حدود 120 مقاله و 301 دریافت شده که پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان مهلت افزایش چشم‌گیری داشته باشد.

بهرامی یادآور شد: مهمانانی از کشورهای آمریکا، چین، اروپا، فرانسه در این کنگره حضور پیدا می‌کنند و امیدواریم با دستاوردهای این کنگره بتوانیم جایگاه طب سنتی را در کشور ارتقا بخشیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار